Open Line en Routz gaan Strategisch Partnerschap aan

Open Line kondigt met trots een strategische samenwerking aan met Routz, dé kennisautoriteit in IT/OT security, automation en (netwerk)infrastructuren binnen de ICT-sector.

Deze samenwerking markeert een significante stap voorwaarts in het aanbieden van uitgebreide en geavanceerde ICT-oplossingen. Open Line, bekend om haar deskundigheid in managed services en het stimuleren van innovaties, combineert haar krachten met Routz, wiens expertise ligt in het ontwikkelen, migreren en beheren van complexe (netwerk)infrastructuren.

"Dit is een natuurlijke samenwerking tussen twee bedrijven die elk uitblinken in hun respectieve domeinen, Door onze krachten te bundelen, kunnen we onze klanten een nog breder scala aan hoogwaardige, geïntegreerde ICT-oplossingen bieden."


Jo Verstappen - CEO Open Line

De focus van de samenwerking ligt op het versterken van de positie in de markt door middel van gecombineerde expertise. Klanten van zowel Open Line als Routz zullen profiteren van de uitgebreide kennis en ervaring van beide bedrijven.

"We zijn verheugd om samen te werken met Open Line. Deze samenwerking stelt ons in staat om kennis en kunde samen te voegen en zo klanten nog beter te kunnen ondersteunen bij hun ICT-uitdagingen, en om samen verdere mogelijkheden te verkennen."


John Schipper - CEO Routz

Voor meer informatie over de samenwerking tussen Open Line en Routz, kunt u contact opnemen met Emile Stam (emile.stam@openline.nl) of Rob Renet (rob.renet@routz.nl).

Open Line: Uw betrouwbare en innovatieve Cloud Solution Specialist

Open Line ondersteunt en adviseert klanten in verschillende branches bij ontwerp, bouw en beheer van complexe ICT (outsourcing) projecten. Ons Managed Services concept biedt een complete set aan Smart Cloud diensten dat klanten helpt bij het realiseren van de bedrijfs- en digitale doelstellingen.

Iedere branche kent zijn uitdagingen en geen organisatie is hetzelfde. Hoewel onze producten en diensten branche onafhankelijk zijn, vraagt iedere branche om een persoonlijke benadering. Als onafhankelijke dienstverlener kruipen wij in uw huid, zodat we weten wat u beweegt. Alleen zo kunnen wij waarmaken wat we u beloven.

Onze visie is dat klantrelaties verder gaan dan een advies of een ICT project. Iedere (outsourcing-) relatie is voor ons uniek. Wij zijn zowel partner als adviseur voor onze klanten en zijn trots op onze referenties en duurzame relaties die dat onderstrepen.

Onze focus? Het leveren van toegevoegde waarde door te excelleren in het technisch domein van uw informatievoorziening in ontwerp, bouw en beheer van Cloud infrastructuren.