Passie voor zorg

Veilige maar simpele toegang tot data, medewerkers verbinden. Zorgen dat informatie betrouwbaar en op de juiste plek en tijdstip beschikbaar is. Maak kennis met eHealth van Open Line.

Open Line brengt instanties en technologie samen in de veeleisende wereld van zorg.


Jose Strijbos - Director Healthcare

Waarde van de cloud in de zorg

Elke zorginstelling is uniek
Laten we beginnen met te stellen dat elke zorginstelling uniek is, wat ook maakt dat technologische ontwikkelingen en ontwikkelingen in zorgmarkt niet altijd 1-op-1 relevant zijn voor elke instelling of zelfs voor elke sector binnen de zorg. Dus welke ontwikkeling er ook is, in de optiek van Open Line zullen we altijd gezamenlijk op zoek moeten naar de relevantie van deze ontwikkeling. Nieuw is niet altijd beter en innovatie behelst niet altijd nieuwe technologie, maar kan ook betrekking hebben op de wijze waarop bestaande middelen en werkwijzen ingezet worden.

Zorgverlenen met passie en plezier
De zorgsector is een bijzondere sector en in deze tijd een hectische sector. De algemene trends en ontwikkelingen zijn doorgaans welbekend, waarbij de client uiteraard centraal staat, maar de zorgverlener een cruciale rol speelt. Deze zorgverlener is doorgaans iemand die gericht gekozen heeft voor de zorg en ook met passie deze zorg verleent. Het streven van Open Line is dan ook dat de zorgverlener moet kunnen vertrouwen op Open Line, de mensen die bij ons werken en de diensten die we leveren, zodat de zorgverlener met passie en plezier de zorg kan verlenen. Onze (merk)belofte is dat we immens betrokken zijn bij onze klanten en onze collega’s.

Bewust van verantwoordelijkheid
Het begrijpen van de cloud, het leveren van managed cloud services aan de zorg en begrijpen van de zorg, dat zit absoluut goed bij Open Line. Ruim 40% van de omzet van Open Line komt uit de zorg of is zorg gerelateerd. Dit maakt ook dat Open Line een maatschappelijk relevante verantwoordelijkheid heeft. Indien wij ons werk niet goed doen, heeft dat direct impact op de zorg. Of het nu een GGD, Radiotherapeutisch instituut of een dienst als Zorgmail betreft, we kennen het belang voor de patiënt en de zorginstelling. Kernmerken voor onze betrokkenheid in de zorg, is dat wij ook oplossingen leveren op het gebied van netwerkzorg rondom patiënten. We zijn ons dus enorm bewust van deze verantwoordelijkheid en de impact, maar bovenal ook trots dat we op deze wijze onderdeel mogen uitmaken van het zorgproces.