Over ons

Trusted IT that makes you smile

Het ‘leven’ in de cloud is zoals het echte leven, het komt uiteindelijk aan op het geven van vertrouwen, vertrouwen in wat we doen, niet doen en uitstralen, niet om wat we u beloven.

We houden niet van borstklopperij, we zijn gewoon trots op ons bedrijf!


Jo Verstappen - CEO Open Line

Voorsprong door stabiliteit

Onze organisatie is altijd op zoek naar nieuwe innovatieve manieren om efficiënter te werken, productiviteit te verhogen en de continuïteit van onze klanten te blijven borgen.

Om succesvol te blijven, werken we met onze mensen continue aan de verbetering van ons bedrijf, strategie en bedrijfsprocessen. Dit is noodzakelijk om onze voorsprong in de markt te behouden, aan te blijven sluiten bij de ontwikkelingen bij onze klanten en op alle vlakken verder uit te bouwen.

 • Roland Kieboom, COO

Waarom onze klanten ons zo waarderen

Onze professionals
Onze kracht zit op de eerste plaats in onze medewerkers: professionals die met passie hun vak uitoefenen, HBO+ geschoold, zwaar gecertificeerd en gemotiveerd. Competenties worden continu ontwikkeld en ‘de klant staat centraal’ zit in ons DNA. Samen met heldere keuzes voor partners in het technisch domein van de informatievoorziening zijn wij in staat om exact de juiste oplossing te bieden voor uw behoeftes.

Uw beleving is leidend. We praten rechtstreeks met u, we willen in uw ‘wereld’ blijven passen en houden onze focus scherp, met het besef dat we u ook soms een weloverwogen ‘nee’ moeten verkopen. We nemen verantwoordelijkheid voor de door ons geleverde diensten en wanneer het er om spant, ondernemen we adequaat actie in uw belang.

Welkom in het tijdperk van gebruikersbeleving!
We werken toe naar service overeenkomsten (XLA’S) met indicatoren waarbij uw situatie en beleving centraal staat. Percentages zeggen namelijk weinig over de impact die een storing of tekortkoming heeft op uw organisatie of de gebruikerservaring.

Strategisch samenwerken met partners en klanten, de sleutel tot innovatie!
De wereld om ons heen is in beweging en wij bewegen continu mee en blijven ons voortdurend verbeteren. We werken gericht aan het versterken van zwakkere punten en de toepassing van onze sterke punten. De strategische samenwerking met leveranciers en klanten is de Open Line sleutel tot innovatie.

We participeren in sterke netwerken, met focus en commitment. Met zicht op trends in de maatschappij en techniek maken we de vertaling naar 'slimme' oplossingen voor onze belangrijkste doelgroepen (branches).

Onze innovatie is gericht op onze klanten en is pas succesvol als zij de meerwaarde herkennen en erkennen. Onze mensen dragen dit in hun DNA.

Samen onderweg
Wij zijn trots op onze referenties en de duurzame relaties waarmee we die hebben gebouwd. We organiseren regelmatig ‘technology updates’ in de vorm van ontbijtsessies en seminars waarmee we onze vooruitgang rapporteren aan onze relaties. We betrekken daarmee u en uw relaties bij onze ontwikkelingen en innovaties. Onze uitstekende partnerstatus bij onze leveranciers helpt ons daarbij doordat zij ons vroegtijdig informeren over nieuwe trends en ontwikkelingen. Die informatie delen we weer graag met u.

Governance en certificeringen
Wij voeren goed ondernemingsbestuur en beheersing van kernprocessen en hebben consistent management, samenhangend beleid, beschreven processen en goed gedefinieerde beslissingsrechten. Wij vinden het niet meer dan logisch dat u zekerheid wilt over bijvoorbeeld informatieveiligheid bij uitbesteding van uw ICT aan Open Line. Relevante certificeringen bieden u de zekerheid dat Open Line adequate kwaliteits-, beheers- en beveiligingsmaatregelen ingericht én werkend heeft en rekening houdt met maatschappij en milieu.

Financiële slagkracht
De samenwerking met de investeringsmaatschappij Capital A Investment Partners biedt Open Line een stevig fundament voor de toekomst. Samen met Open Line zal Capital A invulling geven aan de groeistrategie voor de komende jaren. Open Line heeft in de afgelopen jaren een duidelijke focus gelegd op Managed Services en een selectieve segmentering strategie. Deze focus zal de komende periode een belangrijke pijler blijven onder onze visie en met de inrichting van klant specifieke teams van grotere waarde voor u, de klant, en onze medewerkers blijken.

De verwachting is dat hiermee Open Line en Capital A de ingezette groei kunnen voortzetten. Een traject waarin zowel Open Line als Capital A het volste vertrouwen hebben. Capital A komt voort uit ABN AMRO en kan leunen op een enorme bron aan kennis en ervaring. Kennis en ervaring die absoluut gaan bijdragen aan onze volgende fase. 

Over vertrouwen gesproken….

Wij vertrouwen op u dat u de juiste keuze maakt
Onze klanten geven ons opdrachten in het vertrouwen dat wij met onze kennis en ervaring goed werk leveren. We willen daarom juist voor ú het onderscheid maken. We willen u meer geven dan alleen een ‘kostenpost’.

Na een eerste kennismaking bent u niet meer geïnteresseerd in onze certificaten en beheermodellen, u verwacht een ICT landschap dat werkt, een leverancier die betrouwbaar is, die zegt wat hij doet en doet wat hij zegt.

Dat we uw opdracht krijgen is nooit vanzelfsprekend, wij vertrouwen erop dat u de juiste keuze maakt. En als er geen ‘match’ is zeggen we dat ook!


Emile Stam - CCO Open Line

Onze bedrijven / vestigingen


Open Line Amsterdam

Evert van de Beekstraat 354
1118 CZ Schiphol
Nederland

Open Line Eindhoven

Hurksestraat 29-51
5652 AH Eindhoven
Nederland

Open Line Landgraaf

Minckelersstraat 2
6372 PP Landgraaf
Nederland

Open Line Maastricht (HQ)

Amerikalaan 90
6199 AE Maastricht Airport
Nederland

Open Line Rotterdam

Fascinatio Boulevard 216 - 220
3065 WB Rotterdam
Nederland

Open Line Valencia
Calle Colon 18 pta 4b 46004 Valencia Spanje
Connected Data Group

Multatulilaan 12
4103 NM Culemborg
Nederland

Parsek d.o.o

Cesta v Gorice 34c
1000 Ljubljana
Slovenija

Onze partners

 • Cisco
 • Citrix
 • Dell EMC
 • Ivanti
 • Microsoft
 • Palo Alto
 • PureStorage
 • RedHat
 • Veeam
 • VMWare
 • Workspace365
 • Salt Security
 • Varonis
 • Avepoint