Daniel van Slochteren treedt toe tot de directie van Open Line met Innovatie als portfolio

Daniel van Slochteren, tot voor kort CEO van Kahuna Security & Compliance Services treedt per 1 november 2021 als Chief Innovation Officer toe tot de directie van Open Line. Vanuit de directie zal Daniel zich volledig toeleggen op het uitbreiden en versterken van de securitydiensten van Open Line. Onderdeel hiervan is de transitie van het Kahuna Security Operations Center (SOC) in Valencia, tot voorkort eigendom van Tesorion, naar Open Line.

Dit SOC zal verder gecompleteerd worden met een Network Operations Center (NOC) en geheel geïntegreerd worden in de dienstverlening van Open Line.

Open Line levert managed cloud services aan ruim 140 bedrijven in met name de zorg, lokale overheid, sociale huisvesting en industrie. “Met de toevoeging van het SOC in Valencia, verrijken we onze managed cloud dienstverlening met een volwaardige managed securitydienst. In deze tijd van toenemende cyberdreigingen een must”, aldus Jo Verstappen, CEO Open Line.

Naast zijn focus op security zal Daniel eveneens het fundament gaan leggen voor de internationale expansie van Open Line.

Open Line: Uw betrouwbare en innovatieve Cloud Solution Specialist

Open Line ondersteunt en adviseert klanten in verschillende branches bij ontwerp, bouw en beheer van complexe ICT (outsourcing) projecten. Ons Managed Services concept biedt een complete set aan Smart Cloud diensten dat klanten helpt bij het realiseren van de bedrijfs- en digitale doelstellingen.

Iedere branche kent zijn uitdagingen en geen organisatie is hetzelfde. Hoewel onze producten en diensten branche onafhankelijk zijn, vraagt iedere branche om een persoonlijke benadering. Als onafhankelijke dienstverlener kruipen wij in uw huid, zodat we weten wat u beweegt. Alleen zo kunnen wij waarmaken wat we u beloven.

Onze visie is dat klantrelaties verder gaan dan een advies of een ICT project. Iedere (outsourcing-) relatie is voor ons uniek. Wij zijn zowel partner als adviseur voor onze klanten en zijn trots op onze referenties en duurzame relaties die dat onderstrepen.

Onze focus? Het leveren van toegevoegde waarde door te excelleren in het technisch domein van uw informatievoorziening in ontwerp, bouw en beheer van Cloud infrastructuren.