The Award Technology Excellence Security goes to…. OPEN LINE!

Cisco Partner Awards 2021

The Award Technology Excellence Security goes to…. OPEN LINE!

Open Line heeft van Cisco de Technology Excellence Award op vlak van Security toegekend gekregen. Wij van Open Line zijn ontzettend trots op deze prestatie en vinden het een enorme eer om de award in ontvangst te mogen nemen. 

Open Line heeft dit jaar een mooie commitment aan Cisco Secure uitgesproken. Ze willen samen met Cisco meegroeien met de Transform-gedachte. Op het gebied van Managed diensten zijn zij dan ook echt een voorbeeld voor wat Cisco wil bereiken. Dit alles doen zij naast een significante triple-digit year-on-year groei en een prettige, open en eerlijke samenwerking

- Edwin Prinsen (Managing Director), Cisco

We kijken met veel plezier terug op een waardevolle samenwerking het afgelopen jaar. Cisco bedankt voor deze prachtige woorden en erkenning, dit doet ons super goed! Security keuzes maken we niet alleen, dat doen we samen met onze klanten, dus ook die willen wij bedanken voor het behalen van deze fantastische award. 

Trusted IT that makes you Smile

Cisco Partner Awards 2021

Donderdag, 4 november, heeft Cisco bekend gemaakt welke Nederlandse partners een Cisco Partner Award hebben gewonnen voor de samenwerking met hun klanten en Cisco Nederland in Cisco’s boekjaar 2021. Ieder jaar reikt Cisco in Nederland, dit jaar tijdens een virtuele sessie, awards uit aan de partners die een grote groei hebben gerealiseerd op bepaalde gebieden of die zich op een andere manier hebben weten te onderscheiden.

De winnaars van de awards werden bekend gemaakt door Edwin Prinsen (Managing Director Cisco Netherlands) en Daan de Groot (Head of Cisco Partner Organization Netherlands). 

Open Line: Uw betrouwbare en innovatieve Cloud Solution Specialist

Open Line ondersteunt en adviseert klanten in verschillende branches bij ontwerp, bouw en beheer van complexe ICT (outsourcing) projecten. Ons Managed Services concept biedt een complete set aan Smart Cloud diensten dat klanten helpt bij het realiseren van de bedrijfs- en digitale doelstellingen.

Iedere branche kent zijn uitdagingen en geen organisatie is hetzelfde. Hoewel onze producten en diensten branche onafhankelijk zijn, vraagt iedere branche om een persoonlijke benadering. Als onafhankelijke dienstverlener kruipen wij in uw huid, zodat we weten wat u beweegt. Alleen zo kunnen wij waarmaken wat we u beloven.

Onze visie is dat klantrelaties verder gaan dan een advies of een ICT project. Iedere (outsourcing-) relatie is voor ons uniek. Wij zijn zowel partner als adviseur voor onze klanten en zijn trots op onze referenties en duurzame relaties die dat onderstrepen.

Onze focus? Het leveren van toegevoegde waarde door te excelleren in het technisch domein van uw informatievoorziening in ontwerp, bouw en beheer van Cloud infrastructuren.