Een goede digitale strategie moet vooral relevant zijn

Tegenwoordig doe je als bedrijf niet meer mee als je je niet bezighoudt met de digitale transformatie. Maar wat betekent dit nou eigenlijk?

De wereld van digitaal transformeren

“Je digitale transformatie is eigenlijk pas geslaagd als elke klantreis optimaal ondersteund wordt en je zelf ook graag klant zou zijn van je eigen organisatie. Maar hoe geef je als bedrijf nou goed invulling aan die digitale transformatie?” Roland Kieboom, business executive bij Open Line, geeft je antwoord op deze vragen en neemt je mee in de wereld van digitaal transformeren.

Nieuwsgierig geworden?

Klik hier voor het hele verhaal

Open Line: Uw betrouwbare en innovatieve Cloud Solution Specialist

Open Line ondersteunt en adviseert klanten in verschillende branches bij ontwerp, bouw en beheer van complexe ICT (outsourcing) projecten. Ons Managed Services concept biedt een complete set aan Smart Cloud diensten dat klanten helpt bij het realiseren van de bedrijfs- en digitale doelstellingen.

Iedere branche kent zijn uitdagingen en geen organisatie is hetzelfde. Hoewel onze producten en diensten branche onafhankelijk zijn, vraagt iedere branche om een persoonlijke benadering. Als onafhankelijke dienstverlener kruipen wij in uw huid, zodat we weten wat u beweegt. Alleen zo kunnen wij waarmaken wat we u beloven.

Onze visie is dat klantrelaties verder gaan dan een advies of een ICT project. Iedere (outsourcing-) relatie is voor ons uniek. Wij zijn zowel partner als adviseur voor onze klanten en zijn trots op onze referenties en duurzame relaties die dat onderstrepen.

Onze focus? Het leveren van toegevoegde waarde door te excelleren in het technisch domein van uw informatievoorziening in ontwerp, bouw en beheer van Cloud infrastructuren.