Werken bij Open Line, pas ik bij de cultuur of niet?

Onze waarden, normen, symbolen en rituelen? Onze cultuur beïnvloedt onze prestaties. 

We zijn op de eerste plaats gedreven en aardige mensen en staan voor elkaar klaar. We zijn als bedrijf innovatief en betrouwbaar met een resultaat gerichte, participatieve bedrijfscultuur. De organisatie is plat, de lijnen kort. (Klant)resultaat telt maar de weg ernaar toe is zeker zo belangrijk. Deze cultuur met onze kernwaardes moet bij je passen wil je jouw draai bij ons kunnen vinden. Onze cultuur beïnvloedt mede onze prestaties en daarmee de “performance” naar onze klanten! We zien klanten als onze partners.

Open Line Kernwaarden

Wat breng je mee?

Waarom bij Open Line werken? Wat breng je mee? 

Kijk eerst eens naar jezelf! In wat voor omgeving komen jouw talenten het best tot uiting. Wat breng je mee? Welke competenties springen eruit? Waarin val jij op? Heb je al werkervaring, wat zou je dan vanuit die ervaring voor Open Line kunnen betekenen? Welke uitdagingen zie je in onze ‘branche’ en wat zou je willen of kunnen bijdragen hieraan?

Wat biedt Open Line jou?

Wat geven we jou terug? Hoe doen we dingen?

Werken bij Open Line betekent bezig zijn met de nieuwste technologieën en uitdagende projecten. Wij stimuleren je om het beste uit jezelf te halen en je carrière naar een hoger niveau te brengen met uitgebreide studiefaciliteiten. We zijn een gezond en stabiel bedrijf met een gestage groei, een mooi klantportfolio en zeer herkenbaar in de markt. We kennen een gezonde balans tussen omzet, gedrevenheid en kostenbewustzijn. Uiteraard bieden we een vast basissalaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

We zijn niet op zoek naar mensen die 'een baan' zoeken....

....maar in iemand die er zin in heeft, zich verantwoordelijk voelt voor het werk, lekker sociaal is met collega’s en plezier heeft in het werk. Jij laat je uitdagen door creativiteit die nodig is in een beheer- en support omgeving met complexe vraagstukken. Ook als het erom spant blijf je professioneel en gefocust en staat het belang van de klant voorop.

 

Wendy

Meer weten?

Wendy Coumans is onze HR Adviseur. Zij beantwoordt graag uw vragen.

Bel Wendy Coumans op +31 88 5006700 of vul het formulier in, dan belt zij u.

Alle velden zijn verplicht