Werken bij Open Line

Laten we 't niet moeilijk maken... Wij zijn gewoon keileuk!

Onze waarden, normen, symbolen en rituelen? Onze cultuur beïnvloedt onze prestaties. 

We zijn op de eerste plaats gedreven en aardige mensen en staan voor elkaar klaar. We zijn als bedrijf innovatief en betrouwbaar met een resultaat gerichte, participatieve bedrijfscultuur. De organisatie is plat, de lijnen kort. (Klant)resultaat telt maar de weg ernaar toe is zeker zo belangrijk. Deze cultuur met onze kernwaardes moet bij je passen wil je jouw draai bij ons kunnen vinden. Onze cultuur beïnvloedt mede onze prestaties en daarmee de “performance” naar onze klanten! We zien klanten als onze partners.

Open Line Kernwaarden

Wat breng je mee?

Waarom bij Open Line werken? Wat breng je mee? 

Kijk eerst eens naar jezelf! In wat voor omgeving komen jouw talenten het best tot uiting. Wat breng je mee? Welke competenties springen eruit? Waarin val jij op? Heb je al werkervaring, wat zou je dan vanuit die ervaring voor Open Line kunnen betekenen? Welke uitdagingen zie je in onze ‘branche’ en wat zou je willen of kunnen bijdragen hieraan?

Wat biedt Open Line jou?

Wat geven we jou terug? Hoe doen we dingen?

Werken bij Open Line betekent bezig zijn met de nieuwste technologieën en uitdagende projecten. Wij stimuleren je om het beste uit jezelf te halen en je carrière naar een hoger niveau te brengen met uitgebreide studiefaciliteiten. We zijn een gezond en stabiel bedrijf met een gestage groei, een mooi klantportfolio en zeer herkenbaar in de markt. We kennen een gezonde balans tussen omzet, gedrevenheid en kostenbewustzijn. Uiteraard bieden we een vast basissalaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Voor al onze vactures geldt: thuiswerken en/of werken in deeltijd is bespreekbaar.

We hebben vestigingen in Maastricht (Airport), Landgraaf, Eindhoven, Capelle a/d IJssel en Amsterdam.

Simone

Meer weten?

Simone Deguelle is onze HTD-adviseur. Zij beantwoordt graag uw vragen.

Alle velden zijn verplicht