Open Line kiest Salt Security API-driven Platform

Open Line kiest Salt Security om haar API-driven Managed Services Platform en applicaties te beschermen

Salt Security stelt Open Line in staat om API-dreigingen te blokkeren en digitale innovatie van klanten te versnellen

Salt Security, marktleider op het gebied van API security, kondigt vandaag aan dat Open Line heeft gekozen voor haar API Protection Platform. Dankzij het Salt platform kan de leverancier van managed cloud services en applicaties diensten aanbieden die API-aanvallen snel identificeren en blokkeren. Hierdoor kan Open Line potentiële risico’s bij klanten elimineren en de veiligheid van belangrijke data en diensten garanderen.

Open Line exploiteert het eerste risk-based Security Operations Center (SoC) van Europa en heeft zijn hoofdkantoor in Maastricht. Het bedrijf biedt zowel een managed cloud infrastructuur als branche specifieke oplossingen voor meer dan 100 bedrijven uit de gezondheidszorg, lokale overheid, sociale huisvesting en logistiek. Open Line verkoos het Salt platform boven concurrerende oplossingen, omdat het big data op cloud schaal kan toepassen in combinatie met Machine Learning en Artificial Intelligence. Hierdoor wordt er toonaangevende runtime bescherming, geavanceerde API discovery en shift-left benaderingen mogelijk gemaakt, zodat API-kwetsbaarheden in pre-productie herstelt kunnen worden.

OWASP API Security Top 10

Voordat Open Line met Salt in zee ging miste ze zichtbaarheid in het API-gedrag, doordat ze gebruik maakte van WAFs en API gateways. Hierdoor waren ze niet in staat om alle API-aanvallen te identificeren, die op de OWASP API Security Top 10 lijst staan. Dankzij het Salt platform was dit wel mogelijk, omdat het bedrijven in staat stelt om risico's en kwetsbaarheden in API's te identificeren voordat ze worden uitgebuit door aanvallers.

Als enige API-beveiligingsoplossing die gebruikmaakt van big data, Artificial Intelligence (AI) en Machine Learning (ML), analyseert het Salt Security platform bijna realtime de activiteiten van miljoenen gebruikers en API-calls. Hierdoor kunnen slechte actoren gedetecteerd en geblokkeerd worden voordat ze hun doel bereiken. Bovendien bevat het Salt Platform een unieke unieke API Context Engine (ACE) architectuur, waardoor API's ook tijdens de build, deploy en runtime fases beschermt worden.

Verminderen van digitale risico's

“Al onze klanten gebruiken oplossingen die API driven zijn, waarbij enorme hoeveelheden gevoelige data worden gedeeld tussen hun diensten. Om digitale risico's te verminderen, is bescherming van API’s cruciaal. We vonden WAF's en API-gateways onvoldoende om de volledige omvang van dit groeiende probleem aan te pakken,” aldus Daniel van Slochteren, chief innovation officer bij Open Line. “Dankzij het Salt Platform kunnen wij continu, bekende en onbekende, API’s in runtime monitoren en beschermen. Wij dragen een enorme verantwoordelijkheid om de data integriteit voor onze klanten te waarborgen. Salt stelt ons in staat om dat doel te bereiken met zijn robuuste API security platform op cloudschaal.”

"Om risico’s te verminderen is het cruciaal om API-aanvallen onmiddellijk te identificeren en te blokkeren zodra ze zich voordoen,” aldus Nico Wagemans, Regional Vice President EMEA bij Salt Security. “Door afwijkingen in API-activiteit tijdens runtime op te sporen kunnen klanten, zoals Open Line, razendsnel aanvallen blokkeren. Hierdoor kunnen kostbare inbreuken en reputatieschade worden voorkomen. Dankzij ons big data-platform op cloudschaal en beproefde ML/AI krijgt Salt Open Line de zichtbaarheid, controle en de context die ze nodig hebben. Op deze manier kunnen ze de meest waardevolle data verdedigen en klanten adviseren welke acties ze moeten ondernemen .”

Over Salt Security

Salt Security beschermt de kern van elke moderne applicatie: de API’s. Zijn API Protection Platform is de eerste gepatenteerde oplossing binnen de branche waarmee organisaties zich kunnen beschermen tegen de volgende generatie aan API-aanvallen. Het platform maakt gebruik van machine learning and Artificial Intelligence om API’s automatisch te detecteren en beschermen. De oplossing wordt snel geïmplementeerd en leert het gedetailleerde gedrag van API’s binnen een organisatie kennen. Het vereist geen configuratie of aanpassingen om API-aanvallers te lokaliseren en te blokkeren.

Bezoek voor aanvullende informatie: www.salt.security, LinkedIn, Twitter of Facebook.

Open Line: Uw betrouwbare en innovatieve Cloud Solution Specialist

Open Line ondersteunt en adviseert klanten in verschillende branches bij ontwerp, bouw en beheer van complexe ICT (outsourcing) projecten. Ons Managed Services concept biedt een complete set aan Smart Cloud diensten dat klanten helpt bij het realiseren van de bedrijfs- en digitale doelstellingen.

Iedere branche kent zijn uitdagingen en geen organisatie is hetzelfde. Hoewel onze producten en diensten branche onafhankelijk zijn, vraagt iedere branche om een persoonlijke benadering. Als onafhankelijke dienstverlener kruipen wij in uw huid, zodat we weten wat u beweegt. Alleen zo kunnen wij waarmaken wat we u beloven.

Onze visie is dat klantrelaties verder gaan dan een advies of een ICT project. Iedere (outsourcing-) relatie is voor ons uniek. Wij zijn zowel partner als adviseur voor onze klanten en zijn trots op onze referenties en duurzame relaties die dat onderstrepen.

Onze focus? Het leveren van toegevoegde waarde door te excelleren in het technisch domein van uw informatievoorziening in ontwerp, bouw en beheer van Cloud infrastructuren.