Open Line Gold Provider en Premium Integrator Cisco

Open Line Gold Provider en Premium Integrator Cisco

De nieuwe partnerstatussen van Cisco maken de bomen door bos weer wat zichtbaar. Open Line heeft in het nieuwe partner programma de GOLD PROVIDER status, wat betekent dat we enorm goed weten hoe we de Cisco oplossingen, visies en inzichten kunnen gebruiken in het leveren van onze managed services en managed cloud services.

De status van PREMIER INTEGRATOR is het bewijs van Cisco dat ze in ons ook de ideale projectpartner zien.

Voor Open Line zijn beide status onlosmakelijk met elkaar gekoppeld. We bouwen, beheren en actualiseren onze infrastructuur immers continu. Maar dat neemt niet weg dat we trots zijn op de waardering en geloof van Cisco in de toegevoegde waarde van Open Line.

Open Line: Uw betrouwbare en innovatieve Cloud Solution Specialist

Open Line ondersteunt en adviseert klanten in verschillende branches bij ontwerp, bouw en beheer van complexe ICT (outsourcing) projecten. Ons Managed Services concept biedt een complete set aan Smart Cloud diensten dat klanten helpt bij het realiseren van de bedrijfs- en digitale doelstellingen.

Iedere branche kent zijn uitdagingen en geen organisatie is hetzelfde. Hoewel onze producten en diensten branche onafhankelijk zijn, vraagt iedere branche om een persoonlijke benadering. Als onafhankelijke dienstverlener kruipen wij in uw huid, zodat we weten wat u beweegt. Alleen zo kunnen wij waarmaken wat we u beloven.

Onze visie is dat klantrelaties verder gaan dan een advies of een ICT project. Iedere (outsourcing-) relatie is voor ons uniek. Wij zijn zowel partner als adviseur voor onze klanten en zijn trots op onze referenties en duurzame relaties die dat onderstrepen.

Onze focus? Het leveren van toegevoegde waarde door te excelleren in het technisch domein van uw informatievoorziening in ontwerp, bouw en beheer van Cloud infrastructuren.