Open Line, Connected Data Group en Denodo kondigen partnerschap aan

Open Line, een toonaangevende leverancier van managed cloud services, en Denodo, een wereldwijde leider in datamanagement, zijn verheugd om hun partnerschap aan te kondigen om innovatieve datamanagementoplossingen te leveren aan organisaties die de data-infrastructuur van hun klanten willen optimaliseren.

Doelstellingen

Als onderdeel van dit partnerschap zullen Open Line en haar dochteronderneming Connected Data Group - erkende datavirtualisatie-experts - het geavanceerde datamanagementplatform van Denodo gebruiken om haar portfolio van managed cloud diensten en de volgende generatie datamanagement te verbeteren. Het platform van Denodo stelt organisaties in staat om gegevens uit verschillende bronnen naadloos te integreren, beheren en leveren, waardoor real-time toegang tot kritieke informatie mogelijk wordt.

Belangrijkste kenmerken van de samenwerking:

  • Excelleren in datavirtualisatie: Open Line zal Denodo's datamanagementcapaciteiten integreren in haar managed services-aanbod, waardoor klanten toegang krijgen tot data uit verschillende systemen en deze kunnen analyseren zonder dat complexe ETL-processen nodig zijn.

  • Agile data-integratie: De agile data-integratieaanpak van Denodo stellen Open Line en Connected Data Groep in staat om data-integratieprojecten te versnellen, de time-to-insight te verkorten en de besluitvorming voor klanten te verbeteren.

  • Gezamenlijke ontwikkeling van oplossingen: Dit partnerschap bevordert de gezamenlijke ontwikkeling van oplossingen, waarbij specifieke uitdagingen in de sector worden aangepakt en dataoplossingen op maat worden geleverd aan klanten in verschillende sectoren.

  • Thought Leadership: Open Line, Connected Data Group en Denodo zullen samenwerken aan thought leadership-initiatieven om organisaties te informeren over de voordelen van datamanagement.

  • Klantsucces: De expertise van Connected Data Group zal het succes van klanten vergroten door organisaties in staat te stellen het volledige potentieel van hun data-assets te ontsluiten.

"We zijn verheugd om samen te werken met Denodo", zegt Jo Verstappen, chief executive officer van Open Line. "Hun datamanagementtechnologie sluit perfect aan bij onze toewijding aan het leveren van innovatieve managed services-oplossingen die bedrijfsgroei stimuleren."


Jo Verstappen - CEO Open Line

"Deze samenwerking is de volgende stap voor Open Line en onze gezamenlijke klanten", zegt Erik Fransen, managing director van Connected Data Group. "We kunnen Denodo nu leveren als onderdeel van de Connected Data Cloud, een unieke propositie van managed cloudservices voor logisch datamanagement."


Erik Fransen - Managing Director van Connected Data Group

"We kijken ernaar uit om nauw samen te werken met Open Line", zegt Charles Southwood, vice president Noord-Europa bij Denodo. "Samen zullen we organisaties in staat stellen hun datamanagementpraktijken te transformeren en betere bedrijfsresultaten te behalen."


Charles Southwood - Vice President Noord-Europa Denodo

Over Connected Data Group

Connected Data Group is een erkend expert en leider in Logical Data Management en Datavirtualisatie. Onze voor meerdere clouds geschikte Connected Data Cloud is een krachtig, veilig platform voor real-time analyse, datascience en gegevensuitwisseling.

Over Denodo

Denodo is toonaangevend op het gebied van datamanagement. Het bekroonde Denodo-platform is het toonaangevende logische datamanagementplatform voor het leveren van data in de taal van het bedrijf, met de snelheid van het bedrijf, voor alle datagerelateerde initiatieven in de hele organisatie. Met een ROI van meer dan 400% en miljoenen dollars aan voordelen hebben klanten van Denodo in bedrijven in meer dan 30 bedrijfstakken over de hele wereld de investering in minder dan zes maanden terugverdiend. Ga voor meer informatie naar denodo.com.

Mediacontacten

Open Line: Uw betrouwbare en innovatieve Cloud Solution Specialist

Open Line ondersteunt en adviseert klanten in verschillende branches bij ontwerp, bouw en beheer van complexe ICT (outsourcing) projecten. Ons Managed Services concept biedt een complete set aan Smart Cloud diensten dat klanten helpt bij het realiseren van de bedrijfs- en digitale doelstellingen.

Iedere branche kent zijn uitdagingen en geen organisatie is hetzelfde. Hoewel onze producten en diensten branche onafhankelijk zijn, vraagt iedere branche om een persoonlijke benadering. Als onafhankelijke dienstverlener kruipen wij in uw huid, zodat we weten wat u beweegt. Alleen zo kunnen wij waarmaken wat we u beloven.

Onze visie is dat klantrelaties verder gaan dan een advies of een ICT project. Iedere (outsourcing-) relatie is voor ons uniek. Wij zijn zowel partner als adviseur voor onze klanten en zijn trots op onze referenties en duurzame relaties die dat onderstrepen.

Onze focus? Het leveren van toegevoegde waarde door te excelleren in het technisch domein van uw informatievoorziening in ontwerp, bouw en beheer van Cloud infrastructuren.