Open Line benoemd tot Best Managed Company 2021-2022

Open Line benoemd tot Best Managed Company 2021-2022

Maastricht Airport - Op 12 mei 2022 werden de winnaars van het Best Managed Companies-programma van Deloitte bekend gemaakt. Open Line is een van de winnaars en hoort wederom bij de best geleide bedrijven van Nederland.

Dit jaar deden er 22 bedrijven mee aan het Best Managed Companies programma (BMC). Deloitte beoordeelt de deelnemende bedrijven op basis van een aantal thema’s: strategie, bedrijfsvoering en bedrijfscultuur, mate van innovatie en financiën. Dit jaar werden de deelnemende bedrijven ook voor het eerst getoetst op hoe zij duurzaamheid hebben opgenomen in hun bedrijfsvoering en welke acties zij hieraan verbinden. Per thema zijn ‘best practices’ gedefinieerd, waarop deelnemers op verschillende niveaus binnen hun organisatie zijn bevraagd middels vragenlijsten. Tijdens een interactieve sessie is hier met elke deelnemer individueel verder over gesproken. Het Best Managed Companies programma van Deloitte richt zich op (middel-) grote Nederlandse ondernemingen die een omzet genereren van minimaal vijftig miljoen euro. Daarnaast moeten zij een leidend en/of vernieuwende (disruptieve) positie in hun marktsegment of industrie innemen. Als laatste moeten deelnemende bedrijven hun hoofdkantoor in Nederland hebben.

Jo Verstappen, CEO Open Line

“We zijn uiteraard enorm trots dat we door Deloitte zijn genomineerd als een van de best geleide bedrijven van Nederland.

Ook onze sector heeft een bewogen periode achter de rug en het is mooi om te zien dat de door ons gemaakte keuzes erkenning krijgen in de markt. De afgelopen twee jaar is voor geen enkele ondernemer makkelijk geweest en dat geldt ook voor Open Line. Desondanks heeft Open Line het voor elkaar gekregen ook het afgelopen jaar weer gestaag te groeien, niet alleen door strategische overnames, maar ook door uitbreiding van haar klantenkring en het aangeboden dienstenportfolio. De doorontwikkeling van onze managed clouddiensten, de uitbreiding van onze securitydiensten met een SOC in Valencia en de acquisitie van Healthcare Software oplossingen zijn slechts enkele van de vele zaken die het verdienen genoemd te worden.

Als laatste kan (en wil) ik natuurlijk niet om onze mensen heen. In alle lagen is hard gewerkt aan persoonlijke ontwikkeling en daarmee aan de groei van ons mooie managed services IT bedrijf.

Als je dan beloond wordt door opgenomen te worden in de lijst van Best Managed Companies van Deloitte, dan voelt dat wel als een bekroning van ons werk. We zijn hier dan ook erg trots op!”

Een overzicht van de winnaars is te vinden op www.bestmanagedcompanies.nl.

Open Line: Uw betrouwbare en innovatieve Cloud Solution Specialist

Open Line ondersteunt en adviseert klanten in verschillende branches bij ontwerp, bouw en beheer van complexe ICT (outsourcing) projecten. Ons Managed Services concept biedt een complete set aan Smart Cloud diensten dat klanten helpt bij het realiseren van de bedrijfs- en digitale doelstellingen.

Iedere branche kent zijn uitdagingen en geen organisatie is hetzelfde. Hoewel onze producten en diensten branche onafhankelijk zijn, vraagt iedere branche om een persoonlijke benadering. Als onafhankelijke dienstverlener kruipen wij in uw huid, zodat we weten wat u beweegt. Alleen zo kunnen wij waarmaken wat we u beloven.

Onze visie is dat klantrelaties verder gaan dan een advies of een ICT project. Iedere (outsourcing-) relatie is voor ons uniek. Wij zijn zowel partner als adviseur voor onze klanten en zijn trots op onze referenties en duurzame relaties die dat onderstrepen.

Onze focus? Het leveren van toegevoegde waarde door te excelleren in het technisch domein van uw informatievoorziening in ontwerp, bouw en beheer van Cloud infrastructuren.