ICT afnemen als Clouddienst vergroot de flexibiliteit

Hoe verbeter ik de kwaliteit van mijn primaire proces? En aan wie vertrouw ik mijn data toe?

Samenwerken en informatie delen

Naarmate meer plaats- en tijdonafhankelijk gewerkt wordt, neemt de behoefte aan samenwerkingshulpmiddelen toe. Diverse partijen in de zorgketen moeten met elkaar samenwerken en informatie delen. 

Het is belangrijk dat gegevens veilig worden opgeslagen en niet verloren gaan. De cloud voor de zorg dient te worden ingericht volgens NEN7510, waarbij bescherming van zeer privacygevoelige persoonsgegevens bovenaan staat. 

De synergie van zorg en technologie krijgt in de samenleving steeds meer een gezicht. Informatievoorziening wordt dé verbindende factor tussen klanten, zorgverleners en instanties.

Wat is uw uitdaging?

Uw opgave: het vanuit een netwerkmodel organiseren van ICT-voorzieningen voor de zorg, waarbij de klant centraal staat en met (privacygevoelige) gegevens op een veilige manier wordt omgegaan (NEN7510).

Het ministerie van VWS heeft voor de digitalisering in de zorg een 3-tal uitdagingen geformuleerd op weg naar 2020:

  • Mensen direct toegang geven tot bepaalde medische gegevens van zichzelf.
  • Meer zelfmetingen en telemonitoring voor chronisch zieken.
  • Beeldschermzorg en domotica worden voor iedereen beschikbaar

Het real-time tracken van patiëntgezondheid met slimme sensoren, is een belangrijke ontwikkeling binnen de zorg. Data van verschillende bronnen komen samen en creëren een ’zorgbeeld’ van de klant. Cloud en mobile devices zijn hierbij onontkoombaar. 

U wilt de ambulante medewerkers in uw organisatie toegang geven tot informatie op elke locatie en door middel van verschillende apparaten?

U wilt uw kosten voor overhead verminderen, uw organisatie gereed maken voor de uitdagingen van de nabije toekomst en ICT verspillingen wegnemen? 

 

     Open Line Trusted Cloud

Ons antwoord op het delen van data en het veilig verbinden van zorg over instellingen, de regio en de keten heen.
CONNECTED HEALTH
Zorg, altijd en overal. Met TELE-HEALTH, de CLOUD en MOBIELE- en DRAADLOZE technologie
Met AZURE CURE & CARE Stack - Powered by Cisco

Onze propositie

Breng uw digitale ambitie verder

Thema uitgave: Innovaties in de zorgHet managen van ICT-middelen in de zorg moet worden verbeterd.  Kernbegrippen in de digitale zorgambitie zijn: flexibiliteit, schaalbaarheid, beschikbaarheid en beheerbaarheid. Dankzij innovatieve producten en diensten zijn er nu kansen om uw digitale ambitie verder te brengen. Benut het momentum om de nieuwste technologie in te zetten voor uw digitale transformatie en werk samen met Open Line en haar technologie partners aan úw uitdagingen. Lees hier het artikel in de bijlage van 29 november 2016 van het Financieele Dagblad: 'De synergie van ICT en zorg' of het artikel: 'ICT die waarde toevoegt aan het zorgproces' (interview Laurens Faessen, januari 2018).

 

Zet ICT eenvoudig en snel in

Ervaar de voordelen van onze Smart Cloud oplossingen: het eenvoudig en snel in kunnen zetten van ICT-middelen en het flexibel kunnen afnemen van ICT-diensten, naast een besparing op de kosten. U hoeft alleen te betalen voor de diensten die worden afgenomen. Wij nemen de verantwoordelijkheid voor het beheer en onderhoud van de cloud infrastructuur. 

Realiseer een hogere beschikbaarheid van applicaties en gegevens

Mensen, apparaten en slimme sensoren gaan een ongelofelijke hoeveelheid data generen wat vraagt om implementatie van informatiesystemen en technologie die geschikt zijn voor big data toepassingen. Daarnaast heeft het toepassen van virtualisatietechnologie een vermindering van downtime tot gevolg en dus een betere beschikbaarheid van applicaties en gegevens.

Transformeer uw ICT naar moderne datacenter voorzieningen

Maak kennis met de Open Line visie op het datacenter van de toekomst met kernbegrippen als: all-flash, cloud enabled, scale-out en software defined.

Vergroot in deze tijd van veranderingen de flexibiliteit van uw organisatie door ICT af te nemen als clouddienst.

Met een heldere focus op datacenter- en cloud techniek, biedt Open Line kosteneffectieve oplossingen die meegroeien met de ICT-innovaties in de zorg en de ambities richting 2020 maximaal ondersteunen.

 
Laurens

Meer weten?

Laurens Faessen is onze Business Development Manager - Cure & Care. Hij beantwoordt graag uw vragen.

Bel Laurens Faessen op +31 6 28608958 of vul het formulier in, dan belt hij u.

Alle velden zijn verplicht