Ziet u als ondernemer ICT in de Cloud als een kans?

U wilt zich bezig houden met uw eigen expertise en niet met ICT beheer?

Huren op maat

Is het voordeel van het verschuiven van grote ICT investeringen naar 'huren-op-maat' uit de cloud een aantrekkelijk idee voor uw organisatie?

Om dit idee te verwezenlijken moeten vele keuzes gemaakt worden. Een goed begin om de voordelen van cloud oplossingen ook écht te kunnen gaan benutten is heldere afspraken maken met uw leverancier. Doorloop met één van onze consultants de Cloud Checklist en krijg antwoord op uw cloud vragen. Maak kennis met de visie van Open Line op het moderne datacenter en ontdek de voordelen van ontwikkelingen als '(Hyper) Converged Infrastructure' die u kunnen helpen bij de (eerste stappen van) de modernisering van uw infrastructuur. 

Het vermogen om sneller in te spelen op nieuwe kansen dan uw concurrenten maakt het verschil. Met ICT oplossingen waarmee u uw doelen sneller bereikt.

Uw uitdaging

U vindt dat informatie voor uw medewerkers altijd en overal beschikbaar moet zijn, zeker nu mobiel werken steeds meer de norm wordt?

Wilt u uw concurrentie voorblijven?

U wilt zich geen zorgen maken of uw computer hardware nog toereikend is?

U hebt over de cloud oplossingen en haar voordelen gehoord, maar hoe benut u deze voordelen?

U wilt uw kosten voor ICT verlagen en daardoor meer financiële ruimte voor investeringen in uw kernactiviteiten?

U vraagt zich af hoe u uw klanten faciliteert die zoveel mogelijk online willen doen? U levert digitale diensten zoals SaaS aan uw klanten en u bent op zoek naar een stabiele, veilige en kosteneffectieve basis voor uw dienstverlening?

Een gecrashte eigen server kan uw bedrijfsvoering ernstig in gevaar brengen. Belangrijke data kan beschadigd raken of data kan voorgoed verdwenen zijn. En natuurlijk wilt u geen hoge investerigen voor hardware en software meer, maar ICT in een businessmodel dat met u meegroeit (van investering naar exploitatie).

Uit onderzoek is gebleken dat bedrijven met een bovengemiddelde groei meer gebruik maken van cloud computing.

Onze propositie

Zet kosteneffectieve Cloud oplossingen in

Ontdek hoe ons Trusted Cloud Solutions portfolio u oplossingen aanreikt en u helpt om professionele diensten te blijven leveren aan uw klanten én daarnaast te innoveren om uw concurrentie voor te blijven. 

Maakt u al gebruik van of u overweegt cloud toepassingen zoals uw CRM applicatie, Office 365©, Google© mail, Dropbox© of iCloud©? Dan is de  stap naar vervanging van uw huidige ICT componenten door een cloud infrastructuur nog interessanter voor u!

Beschik altijd over moderne technologie

Een Community Cloud voor een groep ondernemers op uw bedrijventerrein? Een Private Cloud exclusief voor uw bedrijf of organisatie? Met cloud computing beschikt u over moderne technologie, u heeft geen omkijken naar beheer én u betaalt alleen voor wat u echt nodig heeft. 

Een complete ICT oplossing voor uw bedrijf of organisatie, ongeacht de omvang. De TCO van uw ICT kan met onze cloud oplossingen tot 50% dalen!

Met een heldere focus op de techniek van uw informatievoorziening, biedt Open Line kosteneffectieve cloud oplossingen die flexibel meebewegen met uw behoeften, zowel bij groei als bij krimp. U betaalt voor hetgeen u gebruikt. Ontdek dat Cloud oplossingen ook voor uw bedrijf of organisatie interessant kunnen zijn. Met het concept 'Powered-by-Open Line' bijvoorbeeld kunt u beschikken over een stabiele, veilige en kosteneffectieve (IaaS) basis voor uw eigen digitale dienstverlening aan úw klanten.

Behoud de aansluiting met ontwikkelingen in uw branche

U overweegt een transformatie van uw eigen datacenter om de aansluiting te behouden met alle ontwikkelingen in uw branche? Maak kennis met de Open Line visie op het nieuwe datacenter en ontdek hoe wij u kunnen helpen met uw transformatie bij het ontwerpen, bouwen en beheren van de datacentervoorzieningen van de toekomst.

 Nog geen cases online
 Ons portfolio

Deze pagina delen

Roel

Meer weten?

Roel Ottenheijm is onze Sales Director. Hij beantwoordt graag uw vragen.

Bel Roel Ottenheijm op +31 88 5006700 of vul het formulier in, dan belt hij u.

Alle velden zijn verplicht