Ontdek zelf hoe cloud computing kan bijdragen aan uw bedrijfsresultaat
Het voordeel is voor u!

Trusted Cloud oplossingen

De aantoonbare ervaring van Open Line wordt ingezet om voor u maatwerk te leveren. Wij bouwen innovatieve oplossingen op het gebied van: application delivery, storage, business continuïty, internet security, virtualisatie van werkplek en / of datacenter, cloud modellen als SaaS, PaaS, IaaS. Aangevuld met diensten als projectmanagement en consultancy . We hebben vroegtijdig toegang tot nieuwe technologie wat ons in staat stelt om innovatieve (Cloud) oplossingen voor u te ontwerpen, te implementeren en te beheren. Ervaar de voordelen van onze Trusted Cloud oplossingen, het eenvoudig en snel kunnen inzetten van ICT-middelen, het flexibel kunnen afnemen van ICT-diensten én een besparing op kosten.

Veiligheid en vertrouwen voorop

Individuele bedrijven hebben niet altijd de middelen om de gewenste hoge beveiligingsniveaus te halen. ICT-dienstverlening is voor Open Line core business en wij zorgen ervoor dat onze technologie, de fysieke locaties en onze medewerkers voldoen aan strenge veiligheidsnormen. Relevante certificeringen in Managed Services zoals ISO27001, NEN7510 en ISEA3402 Type II zijn behaald én actueel!

Met heldere keuzes voor meerdere marktleiders in het technisch domein van de informatievoorziening bouwen we oplossingen die voor ú werken.

Open Line Trusted Cloud

Managed Services - Trusted Cloud ICT Solutions

Het gaat goed met uw bedrijf. Toch maakt u zich een beetje zorgen en vraagt u zich af of uw ICT verdere groei voldoende kan ondersteunen. U denkt na over automatiseringsoplossingen die uw onderneming verder vooruit kunnen brengen maar uw ICT afdeling is vooral bezig met brandjes blussen en dagelijks beheer. U wordt geconfronteerd met het dilemma om enerzijds de boel draaiende te houden en mee te gaan in capaciteitsbehoeften, anderzijds om te kunnen innoveren en noodzakelijke vernieuwing door te voeren om uw concurrentie voor te blijven en/of ontwikkelingen te kunnen volgen. Tegenstrijdige prioriteiten die een beroep doen op hetzelfde budget. 

Er liggen mooie kansen voor uw organisatie als u met het inzetten van Cloud oplossingen, én kosten omlaag kunt brengen, de flexibiliteit van uw organisatie toeneemt en u (financiële) ruimte krijgt voor innovatie. Met cloud computing beschikt uw bedrijf of organisatie eenvoudig én relatief goedkoop over moderne technologie en u heeft geen omkijken naar beheer. Denk aan de rust en zekerheid die dit met zich meebrengt.

Hanteer op OPEX-gebaseerde gebruiksmodellen om resources vrij te maken en sneller over ICT-capaciteit te kunnen beschikken.

Overstappen naar de cloud is meer dan alleen een technische aangelegenheid of weten welke soort Cloud het meest geschikt is voor uw bedrijf. Migratie naar de cloud is een zakelijke beslissing die de gehele organisatie aangaat. 

Ontdek zelf hoe cloud computing kan bijdragen aan uw bedrijfsresultaat. Het voordeel is voor u.

Ervaar maximale flexibiliteit van uw ICT bij groei en krimp van uw organisatie door ICT af te nemen als managed service / Cloud oplossing. Maak met uw ICT de transitie van bezit naar gebruik en krijg voor voorspelbare vergoedingen per maand, precies wat u nodig heeft (van investering naar exploitatie).

Bent u klaar voor de Cloud?

Doorloop met een van onze consultants de Open Line Cloud Checklist, bekijk onderstaande video en u krijgt alvast een idee van belangrijke aspecten die een rol spelen bij Cloud transities.

Cloud Checklist

U bent geïnteresseerd geraakt in de potentie van Cloud oplossingen bij het realiseren van uw doelstellingen en ambities? Bekijk ons 'Trusted Cloud Solotions' portfolio, stel ons uw vragen en we nemen u graag mee in de Open Line visie. 

 

 Ga naar: Trusted Cloud Solutions

Operational ICT Services

U wilt uw eigen ICT afdeling (tijdelijk) ontzorgen? 

Aanvullend op onze managed services of als zelfstandige dienst bieden wij 'operational ICT services' zodat uw beheerorganistie bijvoorbeeld weer wat lucht krijgt.  Open Line maakt zich eigen met -, en is zich bewust van uw bedrijfsdoelen en handelt daarnaar. Of het nu gaat om (tijdelijke) behoefte aan technische kennis, project management, technisch applicatiebeheer, werkplekbeheer, health checks en monitoring, of helpdesk-as-a-service.

 Ga naar: Operational ICT Services

Tactical ICT Services

Uw organisatie draait om informatie die steeds meer beschikbaar moet zijn buiten de traditionele werkplek en ook nog eens op een scala aan verschillende apparaten. En het moet veilig!

Heeft u advies nodig bij het doorontwikkelen en / of het realiseren van uw ICT strategie, de keuze voor een Cloud oplossing of het treffen van technische beveiligingsmaatregelen? Onze consultants hebben oplossingen uitgewerkt waarmee op uniforme wijze de gewenste informatie veilig aan medewerkers beschikbaar gesteld kan worden, ongeacht het gebruikte apparaat (bijv. in BYOD omgevingen). We brengen onze opgebouwde kennis naar de ‘markt’ door het leveren van hoogwaardig advies en consultancy, het leveren van projectleiders / - medewerkers, en traineeships.

 Ga naar: Tactical ICT Services