Trusted Cloud Solutions, azure, zure stack, hybride cloud, private cloud, trusted cloud, managed services
Is ICT niet uw core business?
Dan zijn onze managed ICT services interessant voor u.
Hoe haal jij alles uit iedere dag?

Managed Services - Trusted Cloud IT Solutions

Het spreekt voor zich dat Open Line voor het realiseren van betrouwbare maatwerk oplossingen alleen samenwerkt met partners die onze filosofie onderschrijven en die enkel op het allerhoogste niveau opereren.

 Jef Raemaekers, directeur Generic Services.

Uiteraard wilt u uw ICT-omgeving afgestemd houden op de veranderende behoeften binnen uw organisatie. Het operationele beheer vergt echter steeds meer tijd en aandacht. Hoe kunnen de beschikbaarheid en continuïteit van de systemen gewaarborgd blijven terwijl tegelijkertijd projecten voor de primaire bedrijfsprocessen en strategische innovatie steeds meer aandacht vragen? Als ICT niet uw core business is, zijn onze managed services voor u interessant.

Meer tijd en aandacht voor innovatie!

Trusted Cloud Portfolio

De Trusted Cloud oplossingen van Open Line zijn gebaseerd op continuïteit, beschikbaarheid en veiligheid.

Iedere klant heeft een eigen volledig geïsoleerde en beveiligde omgeving en de dynamiek van andere klanten heeft geen enkele invloed op uw ICT-omgeving. Onze infrastructuur is op alle niveaus redundant uitgevoerd twee Nederlandse tier III datacenters, 25 kilometer van elkaar gescheiden, vormen de basis. Uw data blijft in Nederland en vallen dus onder Nederlandse wet- en regelgeving.

 

Open Line Smart HostingSmart Hosting

(remote en local): Onze meest complete Managed Service. Met volledig op uw behoefte toegesneden capaciteit en performance is dit voor u een economisch zeer aantrekkelijke optie. U betaalt een voorspelbare prijs per maand voor het gebruik van onze datacenter voorzieningen (private cloud) en dienstenstack.

Uw ICT ‘draait’ in onze eigen redundante TIER III datacenters (private cloud)en is volledig beheerd. Indien gewenst volledig geïntegreerd met bijvoorbeeld het Microsoft Azure platform voor uw office toepassingen (public cloud). En eventueel samen met de bij u in gebruik zijnde branche- / organisatie specifieke SaaS toepassingen of legacy tot een complete hybrid cloud oplossing.

Open Line Smart StorageStorage as a Service

Open Line haar Storage as a Service (STaaS) 0plossing is gebaseerd op geavanceerde technologie van onze partners Dell/EMC en Pure. Op basis hiervan voorziet Open Line in een totaaloplossing van zowel het beschikbaarstellen van de gewenste storagecapaciteit, alsmede het volledig beheren van de storage systemen en het zorgen voor een optimale continuïteit en beveiliging van de data van de klant.

Door te kiezen voor de STaaS dienst in de datacenters van Open Line is voor de klant altijd duidelijk op welke locatie zijn/haar data zich bevindt, dit onder meer met het oog op de privacywetgeving. Binnen deze dienstverlening kan Open Line ook Azure partner zijn van de klant indien de klant ervoor kiest om zijn/haar data in de Microsoft Public Cloud te plaatsen. Tevens is het mogelijk om de data van de klant te repliceren naar een tweede datacenter van Open Line of een door de klant te bepalen locatie.

Open Line Smart BackupBackup as a Service

Het maken van back-ups is voor klanten misschien niet alleen een onderdeel van bedrijfscontinuïteit, maar zelfs een (wettelijke) verplichting. Dit dient goed geregeld te zijn. Open Line kan de klant daarin faciliteren, ook als de IT-omgeving van de klant niet in beheer is bij Open Line.

De basis van de Back-up as a Service subdienst (BaaS) van Open Line is gebaseerd op infrastructuur met Dell Technologies producten, Avamar en DataDomain, al dan niet in combinatie met Veeam. Vanuit deze dienst kunnen zowel on-site, off-site alsook back-ups van data in Office 365 worden gemaakt, met vooraf overeengekomen retentietijden.

Open Line Smart Business Continuity IT service continuity

Met de IT service continuity dienst kan in geval een IT-calamiteit gezorgd worden dat de meest kritische bedrijfsactiviteiten van de klant gecontinueerd blijven. De dienstverlening omvat het beschikbaar houden van disaster recovery uitwijkcapaciteit die bij een calamiteit wordt ingezet. Open Line zorgt in deze dienstverlening voor de reservering van (infrastructurele) resources waar een vooraf gedefinieerd deel van de operationele omgeving van de klant op kan worden gefaciliteerd ten tijde van een calamiteit.

Uitwijkplan

Een onderdeel van IT service continuity is het samen opstellen van het uitwijkplan. Dit uitwijkplan zorgt ervoor dat voor alle betrokkenen in geval van een calamiteit op voorhand duidelijk is welke acties volgordelijk dienen te worden opgestart. Het herstellen van de initiële situatie is niet in deze inbegrepen.

Open Line Trusted Cloud TelephonyCloud telephony

In de telefoniewereld is een duidelijke verschuiving waarneembaar waarbij de traditionele telefonieoplossingen (centrales) worden vervangen door cloud telefonie. Bij een cloud telefonie oplossing is er geen telefooncentrale meer geïnstalleerd op de  eigen locatie van de klant, maar maakt de klant gebruik van een telefoniecentrale die in de cloud wordt gehost en gemanaged. De telefoniegesprekken worden gevoerd over het internet. De cloud telefonie oplossing is een totale integratie van vaste- en mobiele telefonie (Kreuze Acc’nt).

Open Line Managed Azure

Voor veel organisaties is het optimaal inrichten en beheren van een Azure omgeving vaak een onmogelijke opgave omdat de kennis daaromtrent ontbreekt. Het gevolg is dat de omgeving oversized wordt ingericht waardoor er onnodige kosten worden gemaakt. Open Line is in staat om de omgeving van de klant precies op maat in te richten en de kosten inzichtelijk te maken en te beheersen. Met Open Line Managed Azure ondersteunt Open Line de klant bij het design van de Azure omgeving, de levering van de Azure diensten  en de dagelijkse operationele ondersteuning van de computer-, dataopslag- en de virtuele netwerkinfrastructuur in Azure. Open Line monitort en beheren systeemsoftware, infrastructuur-configuraties en serviceverbruik.

De Microsoft Azure diensten die Open Line levert, liggen in lijn met de diensten die vanuit de eigen datacenters worden aangeboden en wordt de Azure omgeving beschouwd als een decentraal/extern datacenter, waardoor hybride oplossingen perfect mogelijk zijn.

Open Line RedHat OpenshiftAzure Container Platforms

Het ontwikkelen van nieuwe en het aanpassen van bestaande software moet steeds sneller gaan om de vraag van de business te kunnen bijhouden. Als gevolg hiervan zien we een trend ontstaan om steeds meer in containers te ontwikkelen om hieraan te voldoen. Container platformen ondersteunen een agile manier van werken en zijn uiterst schaalbaar. Middels deze dienst biedt Open Line de klant het beheer aan van de onderliggende infrastructuur op basis van Azure RedHat OpenShift (ARO) of Azure Kubernetes Services.

Open Line - Microsoft Office 365MS Office 365

De klant heeft met Office 365 altijd de nieuwste functies van Word, Excel, PowerPoint, en meer ter beschikking. Daarnaast kan de klant het gebruiken waar en wanneer hij/zij het wilt. Of de klant het nu online of offline werkt, vanaf zijn/haar computer, tablet of telefoon. Dit betekent dat de klant vanaf zijn/haar pc/laptop of zijn/haar iOS-, Android™- of Windows-apparaat kan werken en in real-time informatie met anderen kan delen.

Hoe haal jij alles uit iedere dag?

Wifi-as-a-ServiceWifi-as-a-Service

Maak gebruik van de kracht van Wifi-as-a-Service (WaaS)

We zien en horen het steeds vaker om ons heen, de vraag van klanten om medewerkers en gasten draadloos toegang te geven tot het internet en / of bedrijfsnetwerk en het groeiend aantal (eigen) mobiele apparaten die ze daarvoor willen gebruiken. Door de toenemende beheer aandacht en oplopende kosten wordt het voor bedrijven steeds moeilijker om een betrouwbaar, beveiligd Wifi netwerk aan te bieden. Maak nu gebruik van de kracht van WaaS en uw zorgen over uw draadloze internet zijn verleden tijd. WaaS zorgt ervoor dat uw medewerkers, klanten en gasten een veilig en betrouwbaar Wifi netwerk kunnen ervaren en eenmaal ingericht heeft u er geen omkijken meer naar. Een optimaal draadloos netwerk voor een minimale vergoeding per maand. Dát is WaaS. Dankzij ons unieke beheerd Wifi concept profiteert u zonder grote investering van de vele voordelen van een professioneel draadloos netwerk. Bovendien heeft u geen enkel omkijken naar het beheer en onderhoud hiervan, deze verantwoordelijkheid ligt bij Open Line, uw deskundige WaaS partner!

Een WaaS abonnement is op iedere locatie mogelijk. De enige voorwaarden zijn een internetverbinding en een netwerkaansluiting voor de access points. Beschikt uw locatie niet over deze aansluitingen op de juiste posities in het gebouw? Geen probleem. Ook deze werkzaamheden zijn bij Open Line in goede handen.

Wifi-as-a-Service product pagina