Ideale cloud

De superkracht van Open Line is dat we cloud omgevingen integreren in een ideale, gebalanceerde maar vooral goed beheerde cloud, die perfect aansluit op uw wensen.

Er zijn vele clouds. We hebben het tot kunst verheven om van al deze clouds te komen tot uw ideale cloud.


Roland Kieboom - COO Open Line

Open Line dienstenstack

Wat is een 'cloud'
Hoewel er vaak gesproken wordt over ‘de cloud’, is de werkelijkheid dat deze cloud altijd gevormd wordt door meerdere clouds. Datacenters, private clouds, publieke clouds, diverse SaaS-applicaties, het netwerk, de werkplek, et cetera, het is het samenspel van het geheel dat de cloud vormt. De superkracht van Open Line is dat we dit integreren in een ideale, maar vooral goed beheerde cloud.

Om dit te kunnen borgen hebben we een uitgebreide set aan diensten gedefinieerd die het geheel samenbrengt. Dit doen we bovenal om te komen tot een oplossing die u en uw medewerkers op een gebalanceerde wijze gaat faciliteren. Wat ons betreft moet een oplossing altijd beheerd worden en dat gaat verder dan het presenteren van een portal, het gaat ook over interactie en er op de juiste momenten zijn.

Overzicht van onze diensten
In het onderstaande plaatje treft u een overzicht van onze diensten vanuit een functioneel perspectief. Elk van de diensten is in detail beschreven in een zeer uitgebreide producten- en dienstencatalogus, de basis voor duidelijkheid en uw verwachtingen.

Onderliggend aan de diensten ligt de techniek. Onze diensten worden geleverd vanuit onze eigen tier-3 datacenters, eventuele datacenters van de klant en uiteraard de publieke cloud. In nagenoeg 100% van de gevallen spreken we over hybride cloudoplossingen, maar voor ons is deze term nog te generiek.

De ideale cloud
Vandaar het maatwerk om het samenspel tussen techniek, functionaliteit, processen, procedures, oplossingen, leveranciers, mensen onder te brengen in een ideaalconcept. Een concept dat moet meegroeien met de technologische mogelijkheden en uw bedrijfsdoelstellingen.

En om uw zorg weg te nemen: bij ons heeft elke klant zijn of haar eigen virtual private cloud. Dus ja, een eigen cloud.

Daar wilt u meer van weten!

Wilt u ook met uw hoofd in de wolken? Dat snappen wij natuurlijk! We nemen u graag mee op onze tocht naar de ideale cloud.

U mag kiezen: Doen we het telefonisch, via email of maken we gewoon een afspraak voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek?

Uw gegevens