Wealer en Open Line vieren 20 jaar succesvol partnerschap

Naast de uitgebreide expertise van Open Line op het gebied van IT-infrastructuur en cloudoplossingen, heeft Wealer een unieke rol als mobiliteitspartner op zich genomen om Open Line mobiel te houden. Dit betekent dat Wealer auto's levert aan Open Line, wat een cruciale rol speelt in het bevorderen van de groei van Open Line en het faciliteren van de mobiliteit van hun medewerkers.

Marc van der Linden, Algemeen Directeur van Wealer, benadrukt het belang van dit partnerschap: "We zijn verheugd om ons 20-jarig partnerschap met Open Line te vieren. Gedurende deze twee decennia hebben we samengewerkt aan diverse projecten en uitdagingen. Open Line heeft keer op keer bewezen een betrouwbare partner te zijn, die ons heeft geholpen bij het realiseren van onze bedrijfsdoelen en het bieden van de best mogelijke service aan onze klanten. Hun expertise in IT-infrastructuur en cloudoplossingen heeft ons geholpen om flexibeler en concurrerender te zijn in een steeds veranderende markt."

De samenwerking tussen Wealer en Open Line heeft geresulteerd in aanzienlijke verbeteringen op het gebied van efficiëntie, schaalbaarheid en innovatie. Open Line heeft Wealer ondersteund bij de overgang naar moderne cloudtechnologieën en het optimaliseren van hun IT-omgeving, wat heeft bijgedragen aan een verbeterde klanttevredenheid en een sterke positie in de markt.

“Groeien doe je samen”, aldus Emile Stam, Commercieel Directeur van Open Line. “Daar waar wij vol trots en gedrevenheid Wealer voorzien van onze diensten, zijn we ook erg dankbaar dat we mede dankzij hun vertrouwen onze groei hebben kunnen doormaken. 20 jaar is – zeker in ICT – een unieke periode. De kunst is om met elkaar mee te groeien, samen het avontuur aan te gaan en elkaar te blijven uitdagen. Met het omarmen van de verlenging van ons partnership, beginnen we aan het volgende hoofdstuk van ons avontuur. En ook dat wordt een mooi avontuur, de wereld van mobiliteit staat immers per definitie nooit stil”.

Open Line: Uw betrouwbare en innovatieve Cloud Solution Specialist

Open Line ondersteunt en adviseert klanten in verschillende branches bij ontwerp, bouw en beheer van complexe ICT (outsourcing) projecten. Ons Managed Services concept biedt een complete set aan Smart Cloud diensten dat klanten helpt bij het realiseren van de bedrijfs- en digitale doelstellingen.

Iedere branche kent zijn uitdagingen en geen organisatie is hetzelfde. Hoewel onze producten en diensten branche onafhankelijk zijn, vraagt iedere branche om een persoonlijke benadering. Als onafhankelijke dienstverlener kruipen wij in uw huid, zodat we weten wat u beweegt. Alleen zo kunnen wij waarmaken wat we u beloven.

Onze visie is dat klantrelaties verder gaan dan een advies of een ICT project. Iedere (outsourcing-) relatie is voor ons uniek. Wij zijn zowel partner als adviseur voor onze klanten en zijn trots op onze referenties en duurzame relaties die dat onderstrepen.

Onze focus? Het leveren van toegevoegde waarde door te excelleren in het technisch domein van uw informatievoorziening in ontwerp, bouw en beheer van Cloud infrastructuren.