Sfeerimpressie relatiedag 2019

Sfeerimpressie relatiedag 2019

27 graden, mooi zomers weer, een schitterende locatie, een super line-up aan sprekers, enthousiaste relaties en klanten, én een tevreden marketing team....

Een korte terugblik met deze video-impressie

Wat een dag.... en ja het zweet gutste zo af en toe, maar we kunnen wel mooi terugkijken op een geslaagde relatiedag. Op de eerste plaats bedoeld als bedankje aan onze (trouwe) klanten met nu eens geen technische verhandelingen of sales pitches maar gewoon goede verhalen met visie en stof tot nadenken. We zitten soms zo diep in de inhoud dat het: 'waarom doen we dingen die we doen' en 'wat doen we om op de dag(en) na morgen nog relevant te zijn voor klanten' een beetje naar de achtergrond verschuift. Heel veel stof tot nadenken dus vanuit diverse invalshoeken. Wat komt er allemaal op ons af, op organisaties en maatschappij. We genieten nóg na! Met speciale dank aan: Peter Hinssen, Katja Schipperheijn, Harald De Wilde, @Bas Opgenoorth en Hans Bos...

Open Line: Uw betrouwbare en innovatieve Cloud Solution Specialist

Open Line ondersteunt en adviseert klanten in verschillende branches bij ontwerp, bouw en beheer van complexe ICT (outsourcing) projecten. Ons Managed Services concept biedt een complete set aan Smart Cloud diensten dat klanten helpt bij het realiseren van de bedrijfs- en digitale doelstellingen.

Iedere branche kent zijn uitdagingen en geen organisatie is hetzelfde. Hoewel onze producten en diensten branche onafhankelijk zijn, vraagt iedere branche om een persoonlijke benadering. Als onafhankelijke dienstverlener kruipen wij in uw huid, zodat we weten wat u beweegt. Alleen zo kunnen wij waarmaken wat we u beloven.

Onze visie is dat klantrelaties verder gaan dan een advies of een ICT project. Iedere (outsourcing-) relatie is voor ons uniek. Wij zijn zowel partner als adviseur voor onze klanten en zijn trots op onze referenties en duurzame relaties die dat onderstrepen.

Onze focus? Het leveren van toegevoegde waarde door te excelleren in het technisch domein van uw informatievoorziening in ontwerp, bouw en beheer van Cloud infrastructuren.