FD Gazellen 2020: Open Line 6x op rij snelst groeiende bedrijven

FD Gazellen 2020: Open Line 6x op rij snelst groeiende bedrijven

Open Line behoort voor de 6e keer op rij bij de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Daarmee zijn we FD Gazellen 2020.

FD Gazellen 2020

De FD Gazellen Awards worden dit jaar voor de zeventiende keer uitgereikt aan Nederlandse ondernemingen.

De criteria waaraan voldaan moet worden, zijn:

  • Omzetgroei van minimaal 20% over een periode van drie jaar (2017-2019);
  • De omzetgroei over de driejarige periode is ononderbroken;
  • In het eerste jaar bedraagt de omzet minimaal € 250.000;
  • Ten minste op 1 januari 2017 economisch actief;
  • In het laatste jaar dient het nettoresultaat positief te zijn en in de voorgaande twee jaar maximaal één jaar verlieslatend;
  • Bedrijven dienen financieel gezond te zijn;

Voor meer informatie kunt u altijd een kijkje nemen op https://fd.nl/ondernemen/1343058/criteria-fd-gazellen-2020

De FD Gazellen kennen verschillende omzetcategorieën variërend van klein (tot €2 miljoen), middelgroot (tot €10 miljoen) tot groot (€10 miljoen en meer). In de omzetcategorie groot in Regio Zuid scoren we een mooie achtste plaats.

Open Line: Uw betrouwbare en innovatieve Cloud Solution Specialist

Open Line ondersteunt en adviseert klanten in verschillende branches bij ontwerp, bouw en beheer van complexe ICT (outsourcing) projecten. Ons Managed Services concept biedt een complete set aan Smart Cloud diensten dat klanten helpt bij het realiseren van de bedrijfs- en digitale doelstellingen.

Iedere branche kent zijn uitdagingen en geen organisatie is hetzelfde. Hoewel onze producten en diensten branche onafhankelijk zijn, vraagt iedere branche om een persoonlijke benadering. Als onafhankelijke dienstverlener kruipen wij in uw huid, zodat we weten wat u beweegt. Alleen zo kunnen wij waarmaken wat we u beloven.

Onze visie is dat klantrelaties verder gaan dan een advies of een ICT project. Iedere (outsourcing-) relatie is voor ons uniek. Wij zijn zowel partner als adviseur voor onze klanten en zijn trots op onze referenties en duurzame relaties die dat onderstrepen.

Onze focus? Het leveren van toegevoegde waarde door te excelleren in het technisch domein van uw informatievoorziening in ontwerp, bouw en beheer van Cloud infrastructuren.