Connected Data Group samenwerking met Denodo

Connected Data Group gaat samenwerken met Denodo om het aanbod van datavirtualisatie en datamanagement te verbeteren

Connected Data Group, een toonaangevende leverancier van diensten op het gebied van datamanagement en analyse, onderdeel van de Open Line Group, is verheugd om haar strategische samenwerking met Denodo, een vooraanstaand bedrijf op het gebied van data-integratie en -management, aan te kondigen. Het Denodo-platform biedt een reeks mogelijkheden voor data-integratie en -beheer, waaronder logische data-abstractie met behulp van datavirtualisatie, slimme queryversnelling, self-service datadetectie, uniforme beveiliging en governance, en nog veel meer.

Deze samenwerking zal het aanbod van Connected Data Group op het gebied van datavirtualisatie aanzienlijk versterken, waardoor het bedrijf zijn groeiende klantenbestand kan bedienen.

Connected Data Group heeft zichzelf gevestigd als een betrouwbare leverancier van datavirtualisatieoplossingen. Dankzij het nieuwe partnerschap met Denodo kan Connected Data Group zijn aanbod verbreden en een nog grotere groep klanten bedienen die op zoek zijn naar geavanceerde oplossingen voor datamanagement.

De samenwerking met Denodo stelt Connected Data Group in staat om gebruik te maken van de kracht van het Denodo-platform, waardoor organisaties gegevens uit meerdere bronnen naadloos en in real-time kunnen integreren en beheren. Dit zal resulteren in snellere toegang tot bruikbare inzichten, verbeterde besluitvormingsprocessen en verbeterde operationele efficiëntie.

"We zijn verheugd onze krachten te bundelen met Denodo om onze datamanagementcapaciteiten te versterken", zegt Erik Fransen, samen met Antoine Stelma oprichter bij Connected Data Group. "Door onze propositie op het gebied van datavirtualisatie uit te breiden, willen we klanten een naadloze nog uitgebreidere datamanagementervaring bieden", aldus Antoine Stelma.

"De samenwerking met Denodo maakt de Connected Data Group - en in het bijzonder hun toegevoegde waarde - nog relevanter voor onze klanten. Gecombineerd met de unieke set aan kennis die de Connected Data Group heeft, zal dit resulteren in zeer vooruitstrevende datamanagement oplossingen en daarmee compleet nieuwe inzichten." aldus Emile Stam, Chief Commercial Officer Open Line.

Verbinding maken met meer klanten

Deze nieuwe samenwerking met Denodo vormt een mooie aanvulling op het datavirtualisatieportfolio van Connected Data Group en laat zien dat het bedrijf voorop wil blijven lopen in het veranderende datamanagementlandschap.

"We zijn verheugd om samen te werken met de Connected Data Group; de nieuwe relatie biedt de mogelijkheid om in contact te komen met meer klanten en om wederzijds de groeiende vraag naar Denodo in Nederland te ondersteunen", zegt Charles Southwood, Regional VP voor Denodo, Noord-Europa. "Het bereiken van een groter publiek via onze vertrouwde partners betekent dat meer mensen kunnen profiteren van het gebruik van Denodo voor hun datamanagementbehoeften."

Over Connected Data Group

Connected Data Group is een toonaangevende leverancier van datamanagementoplossingen die organisaties in staat stelt het volledige potentieel van hun datamateriaal te benutten. Met een team van ervaren professionals en een uitgebreide suite van geavanceerde technologieën levert Connected Data Group oplossingen op maat die datagestuurde besluitvorming, verbeterde operationele efficiëntie en verbeterde bedrijfsresultaten mogelijk maken. Ga voor meer informatie naar www.connecteddatagroup.com

Over Denodo

Denodo is toonaangevend op het gebied van datamanagement. Het bekroonde Denodo-platform is het toonaangevende platform voor data-integratie, -beheer en -levering dat gebruik maakt van een logische benadering om self-service BI, data science, hybride/multi-cloud data-integratie en enterprise data services mogelijk te maken. Met een ROI van meer dan 400% en miljoenen dollars aan voordelen hebben klanten van Denodo in grote ondernemingen en middelgrote bedrijven in meer dan 30 sectoren hun investering in minder dan 6 maanden terugverdiend. Ga voor meer informatie naar www.denodo.com

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Erik Fransen op erik.fransen@connecteddatagroup.nl