Capital A neemt meerderheidsbelang in Open Line

Capital A neemt meerderheidsbelang in Open Line

Open Line gaat met Capital A volgende fase in

Capital A Investment Partners zal – onder voorbehoud van goedkeuring door de ACM - een meerderheidsbelang verwerven in Open Line, een van de snelstgroeiende managed cloud dienstverleners in Nederland.

Open Line (www.openline.nl) kent haar oorsprong in het Limburgse en is in de afgelopen 17 jaar uitgegroeid tot een van de marktleiders op het gebied van managed cloud services in Nederland. Met ruim 230 medewerkers levert Open Line haar diensten aan de bovenkant van het middensegment. Dit doet zij vanuit haar kantoren in Maastricht-Airport, Landgraaf, Eindhoven, Capelle aan den IJssel en Amsterdam.

Samen met Open Line zal Capital A invulling geven aan de groeistrategie voor de komende jaren. Open Line heeft in de afgelopen jaren een duidelijke focus gelegd op managed services en een selectieve segmentstrategie. Deze focus zal de komende periode een belangrijke pijler blijven onder de strategie en, met klant specifieke teams, meer toegevoegde waarde voor de klant en aandacht voor de medewerkers betekenen. De verwachting is dat hiermee Open Line en Capital A de ingezette groei kunnen voortzetten. Een traject waarin zowel Open Line als Capital A het volste vertrouwen hebben.

“Capital A is oprecht geïnteresseerd in Open Line, haar diensten en klanten en – voor mij heel belangrijk – in onze mensen. Het is mijn overtuiging dat de ervaring en kennis van Capital A van grote waarde gaat zijn voor ons als managementteam bij het zetten van de volgende groeistap. Een stap die we willen zetten zonder in te boeten aan identiteit en tevredenheid (bij zowel medewerkers als relaties).”


Jo Verstappen - CEO van Open Line

“Open Line heeft ons overtuigd met haar goed uitgewerkte strategie en bewezen track record. De potentie die wij samen zien in de markt van managed services voor (hybride) cloud oplossingen geeft ons het vertrouwen dat we samen met Open Line een goede volgende stap kunnen zetten”, ”.


Arne Hamers - Partner Capital-A Investment Partners

Open Line: Uw betrouwbare en innovatieve Cloud Solution Specialist

Open Line ondersteunt en adviseert klanten in verschillende branches bij ontwerp, bouw en beheer van complexe ICT (outsourcing) projecten. Ons Managed Services concept biedt een complete set aan Smart Cloud diensten dat klanten helpt bij het realiseren van de bedrijfs- en digitale doelstellingen.

Iedere branche kent zijn uitdagingen en geen organisatie is hetzelfde. Hoewel onze producten en diensten branche onafhankelijk zijn, vraagt iedere branche om een persoonlijke benadering. Als onafhankelijke dienstverlener kruipen wij in uw huid, zodat we weten wat u beweegt. Alleen zo kunnen wij waarmaken wat we u beloven.

Onze visie is dat klantrelaties verder gaan dan een advies of een ICT project. Iedere (outsourcing-) relatie is voor ons uniek. Wij zijn zowel partner als adviseur voor onze klanten en zijn trots op onze referenties en duurzame relaties die dat onderstrepen.

Onze focus? Het leveren van toegevoegde waarde door te excelleren in het technisch domein van uw informatievoorziening in ontwerp, bouw en beheer van Cloud infrastructuren.