Evenement
Open Line Relatiedag 2019
Wanneer
18 juni 2019
Tijden
van 11:00 - 16:00 uur
Locatie
Beachclub DegreeZ | VELKENSKAMP 1, 6097NN PANHEEL
Wij zijn er! Over 86 dagen Inschrijven verplicht

Open Line relatiedag op 18 juni 2019 | Locatie: Beachclub DegreeZ in Panheel

Al een aantal jaren organiseert Open Line (met partners) een terugkerend ICT event in Limburg voor relaties en geïnteresseerden. Ooit begonnen als: 'hét Limburgs ICT event', en de laatste jaren onder de noemer: 'Het Trusted Cloud Event', zijn veel actuele en interessante onderwerpen en een diversiteit aan (keynote-)sprekers langsgekomen. De evenementen werden altijd zeer goed bezocht én gewaardeerd. Het is dan ook best een risico als je het dan eens een keer 'anders-dan-anders' wilt doen. 'Never change a winning team' is het gezegde.... maar toch, het kriebelde een beetje.... 

Relatiedag

Voor alle Open Line relaties en geïnteresseerden organiseren we een 'Relatiedag', als bedankje voor het in Open Line gestelde vertrouwen, maar vooral ook om samen naar de toekomst te kijken. Een toekomst die gedomineerd wordt door ontwikkelingen op het gebied van: Big Data en data-analyse, AI, Robotica, Internet-of-things, quantum computing, Domotica, 'zorg en de cloud', privacy en cybersecurity, en noem maar op. Deze dag een doorkijkje naar de toekomst en de (mogelijke) invloed en effecten van al deze ontwikkelingen op onze maatschappij. In een gezellige ambiance, met uitgebreide netwerkmogelijkheden..... genoeg 'Food voor Thought', en zeker ook de inwendige mens zal niets tekort komen. 

Programma

We zijn druk doende om het programma voor die dag rond te maken maar één tip van de sluier kunnen we alvast oplichten: Een van de keynote sprekers is Peter Hinssen, een internationaal zeer gewaardeerd en veel gevraagd (keynote)spreker. Voor wie Peter nog niet zo goed kent, kijk eens op de Peter Hinssen website. Peter's topic is deze keer: 'The Day After Tomorrow'.

 

Het programma wordt nog samengesteld. Binnenkort meer op deze pagina, dus noteer alvast de datum!

'Save the Date': 18 juni 2019 | van 11:00 - 16:00 | Open Line relatiedag 2019

Inschrijven kan nu al. Meld je aan via onderstaand formulier. Het aantal plaatsen is beperkt!

Programma

Programma wordt momenteel samengesteld
  • 11:00-11:15 Aftrap Open Line Relatiedag 2019
  • 11:15-15:00 Programma met o.a. keynote van Peter Hinssen
  • 15:00-16:00 Afsluiting en borrel

Wil u zich inschrijven voor dit evenement?

Gebruik dan a.u.b. het volgende formulier:

Geplande evenementen.

Het komt voor dat van evenementen het programma nog niet bekend of definitief is. Meldt u aan voor event updates om op de hoogte te blijven van aanvullingen / wijzigingen en u ontvangt automatisch een bericht als er wijzigingen zijn.

Vertel aub wie u bent
Uw contact gegevens

Gemerkte velden (*) zijn verplicht

De door u verstrekte gegevens kunnen worden gebruikt voor marketing- en/of research-activiteiten van Open Line en/ of de bij dit event betrokken business partner(s). Open Line kan uw gegevens aan deze business partner(s) voor dat doel verstrekken. Meer informatie treft u aan in onze Open Line Website Privacy Policy