Evenement
Open Line Relatiedag 2019
Wanneer
18 June 2019
Tijden
van 11:00 - 16:30 uur
Locatie
Beachclub DegreeZ | Velkenskamp 1, 6097 NN Panheel
Wij zijn er! Over -1067 dagen Inschrijven verplicht

Open Line relatiedag op 18 juni 2019 | Locatie: Beachclub DegreeZ in Panheel

Al een aantal jaren organiseert Open Line (met partners) een terugkerend ICT event in Limburg voor relaties en geïnteresseerden. Ooit begonnen als: 'hét Limburgs ICT event', en de laatste jaren onder de noemer: 'Het Trusted Cloud Event', zijn veel actuele en interessante onderwerpen en een diversiteit aan (keynote-)sprekers langsgekomen. De evenementen werden altijd zeer goed bezocht én gewaardeerd. Het is dan ook best een risico als je het dan eens een keer 'anders-dan-anders' wilt doen. 'Never change a winning team' is het gezegde.... maar toch, het kriebelde een beetje.... 

Relatiedag met het thema: 'De dag na morgen'.

Voor alle Open Line relaties en geïnteresseerden organiseren we nu een 'Relatiedag', als bedankje voor het in Open Line gestelde vertrouwen, maar vooral ook om samen naar de toekomst te kijken. Een toekomst die gedomineerd wordt door ontwikkelingen op het gebied van: Big Data en data-analyse, AI, Robotica, Internet-of-things, quantum computing, Domotica, 'zorg en de cloud', privacy en cybersecurity, en noem maar op. Deze dag een doorkijkje naar de toekomst en de (mogelijke) invloed en effecten van al deze ontwikkelingen op onze maatschappij. In een gezellige ambiance, met uitgebreide netwerkmogelijkheden..... genoeg 'Food voor Thought', en zeker ook de inwendige mens zal niets tekort komen. 

Onze wereld veranderd exponentieel en dat heeft grote gevolgen voor de maatschappij en voor organisaties van ‘vandaag’. Het Internet of Things (IoT) bijvoorbeeld leidt ertoe dat ons leven - werk en privé - steeds meer wordt gedomineerd door slimme machines. We praten tegen ze, ze zijn loyaal en wijken nooit van onze zijde. Maar waar willen we in die wereld van morgen staan als bedrijf? Of liever: de dag(en) ná morgen. Als het gaat om hoe je de levens en ervaringen van klanten c.q. de 'klanten van je klanten' kan verbeteren door bijvoorbeeld betere of andere producten en diensten aan te bieden. Een bekwame IT-partner kan je ondersteunen in elke stap van deze reis: van brainstormsessies, het formuleren van ideeën tot het implementeren en het uitvoeren van je visie. Bijvoorbeeld: ‘The Open Line way’, met 'Trusted IT that makes you smile’: een combinatie van de inzet van slimme technologie, een focus op de menselijke kant én het aangaan en onderhouden van een oprechte relatie. Bezorg mensen ook morgen een glimlach is ons motto. 

De menselijke factor

Een technologische ontwikkeling zoals Artificial Intelligence (AI) bijvoorbeeld is nu vooral spannend omdat het nog in de kinderschoenen staat, maar het wordt snel gemeengoed  en gelukkig is de mens nog altijd nodig. Omdat persoonlijke contactmomenten lijken af te nemen in een ‘digital connected’ wereld, stijgt het belang ervan. Dus menselijke interactie wordt steeds belangrijker. 

We nemen je graag mee naar de ‘de dag na morgen’, met dromen, interpretaties, een visie op de impact op maatschappij en (bedrijfs-)leven van alles wat digitaal is, over de mogelijkheden die technologie brengt, en leren en werken in een digitale samenleving, om maar eens een paar onderwerpen te noemen. We zijn trots op de combinatie van sprekers die we je op de 18e juni kunnen bieden. Allemaal met een ijzersterk verhaal vanuit hun eigen invalshoek maar met de rode draad: ’The day after tomorrow’.

Sprekers

Peter Hinssen

Afsluitend keynote sprekers is Peter Hinssen, een internationaal zeer gewaardeerd en veel gevraagd (keynote)spreker. Voor wie Peter nog niet zo goed kent, kijk eens op de Peter Hinssen website. Als 'serial entrepreneur', adviseur, keynote spreker en auteur, is Peter een van de meest gewilde 'thought leaders' op het gebied van radicale innovatie, leiderschap en de impact van alles wat digitaal is op maatschappij en bedrijfsleven. Hij geeft lezingen op diverse businessschools (London Business School (UK) en MIT (Boston)). Peter heeft Nexxworks opgericht om organisaties te helpen innoveren en te bloeien in: 'The Day After Tomorrow'.

 

We hebben Harald de Wilde van Cisco kunnen vastleggen als spreker. Harald de Wilde leidt het 'Enterprise Networking Team and go-to-market' voor Cisco Nederland.
Begonnen in 2001 na het uiteenspatten van de internetbubble, ontdekte hij al snel zijn 'talent' en kracht om technische concepten en trends op een verhalende wijze te vertalen

Harald de Wilde

Hij kan luisteraars op een enthousiaste manier meenemen in technische concepten en deze plaatsen in de context van het 'leven van alledag'. Harald kan razend ethousiast worden van mogelijkheden die technologie brengt en doet graag 'educated guesses' over deze ontwikkelingen. Storytelling is wellicht Haralds grootste asset. Harald werkt sinds 2011 bij Cisco. Begonnen in de 'Dutch Channel', met het managen van strategische integrators en bouwen aan een nieuw kanaal voor opkomende technologiën zoals; Cloud, Analytics en IoT. SInds september 2017 geeft hij leiding aan het 'Dutch Enterprise Networking' team.

 

Bas Opgenoorth

"Droomsessie: Mijn dag na morgen".... Geheel in het thema van de Open Line relatiedag, zal Bas Opgenoorth dat op eigen wijze invullen.

Bas is 13 jaar en zit op de brugklas van de Vrije School in Maastricht. Bas is druk met o.a. vloggen en presenteren. Dat doet hij voor de band 'Hippegasten" en Bert Buis kinderTV in het ziekenhuis van Maastricht. Ook is Bas (stem) acteur en DJ.

 

Over 'leren en werken in de digitale samenleving', het onderwerp van keynote spreker Katja Schipperheijn, 
sociaal ondernemer, onderzoeker en auteur van het boek: ' Digitale Burgertjes' .  

Katja ontwikkelde de sociale leerplatformen: sCool en The Learnscape en verlegde daarna haar onderzoek naar kinderen en de digitalewereld waarin zij opgroeien. Kinderen gebruiken sociale technologiën op steeds jongere leeftijd em hebben een natuurlijke aanleg voor zelfsturend leren. Met de kennis: 'over wat digitale burgertjes drijft', inspireert Katja nu bedrijven om lerende organisaties te worden.

Als sociaal ondernemer begeleide Katja reeds meer dan 500 scholen in het opstellen van een positieve gedragscode online en een visie om 'digitaal' in te zetten als middel en niet als doel.
Het project #SociaalsteSchool draagt deze visie uit en verenigt organisaties die zich samen inzetten voor duurzaam “Digitaal Burgerschap” vanuit het onderwijs, mét betrokken ouders.

National Technology Officer (NTO) for Microsoft in Nederland; Hans Bos, is de openingsspreker op onze realtiedag. Als NTO inspireert en adviseert Hans organisaties en mensen in de publieke en private sector op thema's als; business development, strategische innovatie en compliancy. Hans is een veel gevraagde (keynote-) en workshop spreker op evenementen. Hans is PR/media woordvoerder voor Microsoft Nederland. 
Emile Stam

Dagvoorzitter: Emile Stam, Open Line. 

Emile is Director Cloud Projects & Onboarding bij Open Line.

 

'Save the Date': 18 juni 2019 | van 11:00 - 16:30 | Open Line relatiedag 2019

Inschrijven kan nu al. Meld je aan via onderstaand formulier. Het aantal plaatsen is beperkt!

Programma

| Inschrijven voor de relatiedag kan met onderstaand formulier. |
  • 11:00-11:15 Intro door dagvoorzitter Emile Stam
  • 11:15-12:00 Hans Bos, Microsoft
  • 12:00-12:45 Netwerklunch
  • 12:45-13:30 Harald de Wilde, Cisco
  • 13:30-14:15 Bas Opgenoorth | Droomsessie: 'Mijn dagen na morgen'
  • 14:15-14:45 Pauze met Cocktails in pianobar
  • 14:45-15:30 Katja Schipperheijn | Learning and working in the digital society
  • 15:30-16:15 Peter Hinssen | 'The Day after Tomorrow' | Keynote
  • 16:15-16:30 Afsluiting
----------
  • 18:00-22:30 Company Update Zomer 2019 | Besloten avond voor Open Liners

Wil u zich inschrijven voor dit evenement?

Gebruik dan a.u.b. het volgende formulier:

Geplande evenementen.

Het komt voor dat van evenementen het programma nog niet bekend of definitief is. Meldt u aan voor event updates om op de hoogte te blijven van aanvullingen / wijzigingen en u ontvangt automatisch een bericht als er wijzigingen zijn.

Vertel aub wie je bent
Je contact gegevens

Gemerkte velden (*) zijn verplicht

De door u verstrekte gegevens kunnen worden gebruikt voor marketing- en/of research-activiteiten van Open Line en/ of de bij dit event betrokken business partner(s). Open Line kan uw gegevens aan deze business partner(s) voor dat doel verstrekken. Meer informatie treft u aan in onze Open Line Website Privacy Policy

Geen evenementen