Sensoren en realtime data spelen de hoofdrol

Big data en 'The Internet of Things' gaan steeds meer
bijdragen aan slim produceren (Smart Industry)

Industrie 4.0 komt eraan!

Verwacht wordt dat Industrie 4.0 leidt tot een beter gebruik van grondstoffen, minder machinestoringen, lagere voorraden, minder kwaliteitsproblemen, hogere voorspellingsnauwkeurigheid, snellere doorlooptijden, minder onderhoudskosten....

Ketensamenwerking met behulp van cloud wordt een belangrijke uitdaging! Ketensamenwerking wordt gekenmerkt door het feit dat organisaties samenwerken aan de voortbrenging van een gezamenlijk product. Samenwerkingsvormen tussen organisaties worden in positieve zin beïnvloed door gebruik te maken van een gezamenlijke cloud.’’ 

Uw uitdaging

Het Internet of Things in de industrie ondersteunt het gegeven dat in fabrieken alle machines, grondstoffen, producten en diensten op één netwerk aangesloten zijn. Binnen en buiten de fabriekspoorten wordt via de cloud informatie gedeeld voor optimale productie, voorspelbaar onderhoud en klantspecifiek maatwerk.

Production-as-a-Service!

Door producten, machines, en mensen met elkaar te verbinden via de cloud, wordt alles ‘smart’ gemaakt. Daarbij is een hoge kwaliteit van de ICT onmisbaar.

Uw klanten eisen steeds vaker maatwerk en snelheid: uw producten en diensten moeten steeds beter aansluiten bij individuele wensen en snel worden aangeleverd.

U wilt zich kunnen focussen op de business kant van Big Data en u dus geen zorgen hoeven te maken over alle technische aspecten ervan. En security moet goed geregeld zijn.

Onze  propositie

Connectivity is de sleutel in Industrie 4.0

Het ‘internet of things and services heeft verstrekkende gevolgen. Connectivity is daarin een sleutel voor de toekomst. Continue communicatie door alle lagen en niveaus binnen de ‘digitale fabriek’ en in de Cloud, in ondernemingsoverstijgende netwerken. Bedrijven moeten datastromen kunnen beheersen om te concurreren. 

Dat heeft een enorme impact op de hoeveelheid informatie die constant uitgewisseld wordt met o.a. services en clouddiensten daaromheen. In onderneming overstijgende netwerken zodanig toegevoegde waarde creëren dat kosten, grondstoffen en energieverbruik kunnen worden geoptimaliseerd. 

Mensen, apparaten en slimme sensoren gaan een ongelofelijke hoeveelheid data generen.

Met een heldere focus op de techniek van uw informatievoorziening, biedt Open Line kosteneffectieve cloud oplossingen die meegroeien met de ICT-innovaties in uw branche en met úw (Big Data) uitdaging. 

Versnel het proces van innovatie, beheers Big Data

Mensen, apparaten en slimme sensoren gaan een ongelofelijke hoeveelheid data generen wat vraagt om implementatie van informatiesystemen en technologie die geschikt zijn voor big data toepassingen. Big Data kan het proces van innovatie complementeren en versnellen. Voor het beheersen van Big Data toepassingen kan een cloudoplossing uitkomst bieden. Met de komst van Cloud-technologie ontstaan nieuwe mogelijkheden om tegen lagere kosten (TCO) te opereren. 

Big-Data-as-a-Service; combineer data analyse oplossingen (zie onze partner Connecteddatagroup) voor het analyseren van grote hoeveelheden data via het web met het hosten van die data op een schaalbare cloud oplossing van Open Line. Capaciteit, snelheid en security zijn daarbij kernbegrippen.

Deze pagina delen

Roel

Meer weten?

Roel Ottenheijm is onze Sales Director. Hij beantwoordt graag uw vragen.

Bel Roel Ottenheijm op +31 88 5006700 of vul het formulier in, dan belt hij u.

Alle velden zijn verplicht