Uw betrouwbare en innovatieve Cloud Solution Specialist
Onze concepten passen volledig in de maatschappelijke trend 'van bezit naar gebruik'
Het kunnen vertrouwen op een continu werkende infrastructuur
bij het verenigen van het zorgproces en ICT
De TCO van uw ICT kan tot 50% dalen
als u de overstap maakt naar de cloud
Hoe richt ik in het licht van alle trends en ontwikkelingen mijn ICT optimaal in?
De dienstverlening van de overheid volledig digitaal in 2017

Bij Open Line geloven we dat goed georganiseerde ICT het verschil maakt tussen middelmatig en excellent, tussen falen en succes. Wij bieden onze klanten in verschillende branches oplossingen die hen minder investeringen vereisen, ontwikkeld zijn op bewezen technologie en met maximale aandacht voor service, kwaliteit, continuïteit en veiligheid.

 Jo Verstappen, CEO

Wij geloven in cloud oplossingen maar niet als doel
op zich. Bent u klaar voor de cloud?

Open Line ondersteunt en adviseert klanten in verschillende branches bij ontwerp, bouw en beheer van complexe ICT (outsourcing) projecten. Ons Managed Services concept biedt een complete set aan Smart Cloud diensten dat klanten helpt bij het realiseren van de bedrijfs- en digitale doelstellingen.

Iedere branche kent zijn uitdagingen en geen organisatie is hetzelfde. Hoewel onze producten en diensten branche onafhankelijk zijn, vraagt iedere branche om een persoonlijke benadering. Als onafhankelijke dienstverlener kruipen wij in uw huid, zodat we weten wat u beweegt. Alleen zo kunnen wij waarmaken wat we u beloven.

Onze visie is dat klantrelaties verder gaan dan een advies of een ICT project. Iedere (outsourcing-) relatie is voor ons uniek. Wij zijn zowel partner als adviseur voor onze klanten en zijn trots op onze referenties en duurzame relaties die dat onderstrepen. 

Onze focus: het leveren van toegevoegde waarde door te excelleren in het technisch domein van uw informatievoorziening in ontwerp, bouw en beheer van cloud infrastructuren.

News Flash: Centennium en Open Line sluiten partnership

Persbericht - Gepubliceerd: 8 september 2016

Centennium & Open Line gaan nauw samenwerken. "De verbintenis tussen Centennium en Open Line past uitstekend binnen de ambitie en strategie van onze organisatie. Open Line kan als Cloud Solution Specialist haar klanten veel meer bieden dan alleen een IaaS, wat perfect aansluit bij onze diensten zoals BI, Analytics, Big Data en Data Virtualisatie die gebundeld in één omgeving draaien binnen de Open Line datacenters", licht Erik Fransen, mede-eigenaar van Centennium Advies en Opleidingen BV toe. Centennium uit Den Haag is sinds 1998 actief als dienstverlener en opleider en heeft zich vanuit haar expertise en huisconcept steeds nadrukkelijker gericht op Business Intelligence en Datawarehousing consul...

Verder lezen