Maak gebruik van de kracht van Wifi-as-a-Service (WaaS).

We zien en horen het steeds vaker om ons heen, de vraag van klanten om medewerkers en gasten draadloos toegang te geven tot het internet en / of bedrijfsnetwerk en het groeiend aantal (eigen) mobiele apparaten die ze daarvoor willen gebruiken. Door de toenemende beheer aandacht en oplopende kosten wordt het voor bedrijven steeds moeilijker om een betrouwbaar, beveiligd Wifi netwerk aan te bieden.

Maak nu gebruik van de kracht van WaaS en uw zorgen over uw draadloze internet zijn verleden tijd. WaaS zorgt ervoor dat uw medewerkers, klanten en gasten een veilig en betrouwbaar Wifi netwerk kunnen ervaren en eenmaal ingericht heeft u er geen omkijken meer naar. Een optimaal draadloos netwerk voor een minimale vergoeding per maand. Dát is WaaS. Dankzij ons unieke beheerd Wifi concept profiteert u zonder grote investering van de vele voordelen van een professioneel draadloos netwerk. Bovendien heeft u geen enkel omkijken naar het beheer en onderhoud hiervan, deze verantwoordelijkheid ligt bij Open Line, uw deskundige WaaS partner!

Meer weten over onze Wifi-as-a-Service propositie op basis van Cisco Meraki?

Lees hier meer > Goedgeregeldewifi.nl

 

Iets voor u?

Een WaaS abonnement is op iedere locatie mogelijk. De enige voorwaarden zijn een internetverbinding en een netwerkaansluiting voor de access points. Beschikt uw locatie niet over deze aansluitingen op de juiste posities in het gebouw? Geen probleem. Ook deze werkzaamheden zijn bij Open Line in goede handen.

Geen investering

Het unieke van WaaS is de flexibiliteit van het concept. U bent niet gebonden aan een investering of een langdurig contract, maar neemt een draadloos netwerk af als een dienst op abonnementsbasis. En dat biedt voordelen. Zo vormt een beperkt budget niet langer de drempel voor draadloze vrijheid en wordt het draadloos netwerk eenvoudig aan veranderende gebruikerswensen aangepast. Eventuele problemen lossen wij binnen een afgesproken tijd op. Van bijkomende kosten is geen sprake, u heeft immers een abonnement op draadloze netwerk voorzieningen.

WaaS: met de hoogste kwaliteit en veiligheid

Voor de installatie vindt een uitgebreide Site Survey met meting plaats. Tijdens deze meting stellen we onder andere het precieze aantal Wifi access points vast dat nodig is voor uw specifieke gebruikerswensen. Bovendien wordt uw WaaS netwerk altijd ingericht met componenten van Cisco en staan onze gecertificeerde medewerkers garant voor een uitstekende service. De beveiliging van uw draadloos netwerk speelt een cruciale rol. Privacygevoelige informatie moet immers binnen uw organisatie blijven! Met een Wifi-as-a-Service abonnement hoeft u zich geen zorgen te maken. Uw netwerk kan volgens de strengste beveiligingseisen worden ingericht en wordt consequent van updates voorzien. Dat staat garant voor beveiliging op het hoogste niveau.

Ontwerp van het netwerk

In de designfase stelt Open Line het ontwerp van het netwerk op. Het uitgangspunt hierbij is o.a. de gebruikersbehoefte. Op basis van het aantal te verwachten devices en toepassingen ontwerpen wij een uitgebreid netwerkprofiel waarin wij de benodigde capaciteit berekenen. Hierbij kijken wij niet alleen naar de wensen van nu maar houden wij ook rekening met mogelijke groei- of krimp situaties in de toekomst. De oplevering van deze fase bestaat uit een gedegen ontwerp. Wij completeren de Site Survey met een low- en high level design en een migratieplan.

De installatie

Tijdens de implementatiefase installeren wij het draadloos netwerk zoals dat is vastgelegd in de designfase. Tijdens de implementatiefase ontzorgen wij u volledig. Waar nodig vragen wij u tijdig waarin inspanningen van uw kant nodig zijn. Open Line staat bekend als een flexibele partner die de implementatie nauwkeurig afstemt op uw bedrijfsproces. Hierdoor verloopt de overgang zo soepel mogelijk!

Proactieve monitoring

Na uw acceptatie begint de onderhoudsfase van het netwerk. Ontwikkelingen binnen of buiten het netwerk zijn van invloed op de prestaties van uw netwerk. Denk bijvoorbeeld aan een verbouwing waardoor het RF-ontwerp verandert. Maar ook aan een toevoeging van nieuwe functionaliteiten, dit kan leiden tot een grotere capaciteitsvraag. Ook bij eventuele storingen wilt u natuurlijk een snelle, gegarandeerde opvolging. U wilt worden voorzien van security updates om beveiligingslekken te voorkomen. Met de proactieve monitoring van Open Line houden wij de prestaties van uw netwerk nauwlettend in de gaten. Op basis van een uitgebreid incident en problem managementproces voorkomen en herstellen we mogelijke netwerkproblemen voordat ze hinderlijk worden.

Voldoet het netwerk aan uw wensen?

Op elk moment valideert en reflecteert Open Line het geleverde werk. Ons vertrekpunt is: de gemaakte afspraken die wij aan het begin van de samenwerking met u zijn aangegaan. Wij stellen onszelf continu de vraag of de geboden oplossing blijft voldoen aan uw vraagstuk. Met een 'After Survey' creëren wij inzicht in de prestaties van het daadwerkelijk geleverde netwerk.

 

Jil

Meer weten?

Jil Seelen is onze Technical Sales Consultant (Cisco / Meraki). Hij beantwoordt graag uw vragen.

Bel Jil Seelen op 31650860273 of vul het formulier in, dan belt hij u.

Alle velden zijn verplicht