Uw ICT strategie is helder
Maar hoe nu verder?
Professionals met diverse specialisaties en kennis nodig?
wij vinden voor u de juiste match?

Tactische ICT diensten 

Binnen Open Line lopen er altijd verbeterprocessen, zowel voor mens als techniek. Met het bijhouden en het toepassen van nieuwe ontwikkelingen kunnen wij de hoogste kwaliteit blijven garanderen. Hoe meer we voor u kunnen doen, hoe beter het wordt! 

Ad Klein, director consultancy & projecten.

Open Line Tactische Diensten

Úw ICT strategie. Hoe nu verder?

In branches als de overheid, de zorg, industrie en zakelijke dienstverlening, ziet Open Line dat ICT steeds belangrijker wordt voor het realiseren van bedrijfs- en digitale doelstellingen. We hebben daarom de afgelopen jaren onze technologische capaciteiten zowel verbreed als verdiept. Dit om u optimaal te kunnen ondersteunen bij het gebruik van ICT voor het realiseren van uw bedrijfsdoelstellingen of het oplossen van bepaalde (ICT) uitdagingen. Vanuit onze focus op het technische domein van uw informatievoorziening kunnen onze consultants met u meedenken en adviseren bij o.a.:

  • Het doorontwikkelen van uw ICT strategie en de keuze en implementatie van de juiste Cloud oplossing voor uw organisatie.
  • Het treffen van de technische maatregelen bij de aanpak van informatieveiligheid.
  • De implementatie of selectie van ICT oplossingen / -infrastructuren waarbij Open Line de ketenverantwoordelijkheid voor underpinning contracters draagt.

Met het groeiende aantal Cloud opties is het in ieder geval belangrijk om zorgvuldig te evalueren wat u wilt bereiken met een Cloudmigratie. Bekijk samen met ons het brede perspectief aan voordelen vanuit een strategisch oogpunt. Stel uw zakelijke behoefte vast en we zoeken daarbij de juiste Cloud oplossing voor u. We stellen samen een roadmap op en voeren deze uit om u stapsgewijs naar het gewenste einddoel te brengen op een manier die past in uw bedrijfsmodel. 

Open Line Project Management

Projectmanagers, operationeel beheerders of specialistische kennis nodig?

U overweegt een verhuizing van uw ICT infrastructuur naar de Cloud vanwege een toenemende beheercomplexiteit? Is er een refresh van uw ICT infrastructuur nodig?

Een van de grotere uitdagingen bij (ICT) projecten of bij het dagelijks beheer van uw infrastructuur is het beschikbaar hebben van menscapaciteit en relevante kennis op het juiste moment en op de juiste plek. Cloud migraties en grote projecten hebben behoefte aan specifieke expertise en ze vereisen vaak een grote hoeveelheid resources. Professionals met verschillende specialisaties en kennis bij ú inzetten is voor óns business-as-usual. De juiste match tussen uw organisatie en onze professional vinden wij daarbij heel belangrijk. Onze projectmanager / consultant of specialist moet passen bij uw organisatie en -cultuur en bij úw (acute) behoefte aan kennis en ervaring. Of u nu een consultant of projectmanager nodig heeft of operationeel / tactisch beheerders, wij komen samen tot de juiste match. Eenmaal bij u aan de slag, houden onze people managers ‘de vinger aan de pols’ en checken regelmatig samen met u of de inzet (nog) in lijn is met uw verwachtingen.

Open Line Project Organisatie