Trusted Cloud Solutions, azure, zure stack, hybride cloud, private cloud, trusted cloud, managed services
Is ICT niet uw core business?
Dan zijn onze managed ICT services interessant voor u.
Hoe haal jij alles uit iedere dag?

Managed Services - Trusted Cloud IT Solutions

Het spreekt voor zich dat Open Line voor het realiseren van betrouwbare maatwerk oplossingen alleen samenwerkt met partners die onze filosofie onderschrijven en die enkel op het allerhoogste niveau opereren.

 Jef Raemaekers, directeur Managed Services.

Uiteraard wilt u uw ICT-omgeving afgestemd houden op de veranderende behoeften binnen uw organisatie. Het operationele beheer kost echter steeds meer tijd en geld. Hoe kan de beschikbaarheid en betrouwbaarheid van de systemen worden gewaarborgd terwijl tegelijkertijd onderhanden werk en strategische innovatie in toenemende mate aandacht vragen? Als ICT niet uw core business is, zijn onze managed services voor u interessant.

Meer controle over uw TCO!

Trusted Cloud Portfolio

De Trusted Cloud oplossingen van Open Line zijn gebaseerd op het delen van resources. Het voordeel is voor u! Iedere klant heeft zijn eigen volledig geïsoleerde en beveiligde omgeving en de dynamiek van de ene klant heeft geen enkel effect op andere klanten. Onze infrastructuur is tot op datacenter niveau redundant uitgevoerd: twee tier III datacenters, zo’n 25 kilometer uit elkaar, én uiteraard blijft uw data in Nederland, dus Nederlandse wet- en regelgeving is van toepassing.

 

Open Line Smart HostingSmart Hosting

(remote en local): Onze meest complete Managed Service. Met volledig op uw behoefte toegesneden capaciteit en performance is dit voor u een economisch zeer aantrekkelijke optie. U betaalt een voorspelbare prijs per maand voor het gebruik van onze datacenter voorzieningen (private cloud) en dienstenstack.

Uw ICT ‘draait’ in onze eigen redundante TIER III datacenters (private cloud)en is volledig beheerd. Indien gewenst volledig geïntegreerd met bijvoorbeeld het Microsoft Azure platform voor uw office toepassingen (public cloud). En eventueel samen met de bij u in gebruik zijnde branche- / organisatie specifieke SaaS toepassingen of legacy tot een complete hybrid cloud oplossing.

Open Line Smart StorageSmart storage

U kunt uw huidige TCO aanzienlijk verlagen door uw bestaande opslagsystemen (en servers, zie Smart Hosting) te consolideren en het beheer te automatiseren. Onze EMC opslag infrastructuur bestaat uit een intelligent netwerk van harddisksystemen, software producten en bijhorende diensten (bijv. Smart Backup). EMC systemen maken gebruik van asynchrone en synchrone (bi-directionele) data mirroring voor maximale beschikbaarheid.

Samen met een management tool die web-based wordt aangeboden kan de beheeromgeving overal en altijd veilig worden geraadpleegd, daar zorgt strong user authenticatie en SSL voor. De omgeving is volledig redundant en de toegepaste EMC systemen hebben intrinsiek een extreem hoge up-time > 99,9996%. Kortere backup vensters en dus hogere beschikbaarheid met Smart Backup.

Open Line Smart BackupSmart backup

Dagelijks worden er volledige backup’s gemaakt op basis van EMC Avamar. Vaak vragen klanten naast backup ook om uitwijk voorzieningen. Smart Backup gaat geregeld samen met Smart Business Recovery. Smart Backup maakt gebruik van ‘deduplicatie’, data wordt eerst intelligent ‘ontdubbeld’ voordat deze naar ons datacenter gaat.

Dit scheelt aanzienlijk in de hoeveelheid data die (‘s nachts) over de lijn moet worden gestuurd waardoor backup-vensters worden verkort (deduplicatie ratio’s van 1:250 zijn zelfs mogelijk! Afhankelijk van omvang en de soort data-bestanden, kan een 50Mbps lijn hiervoor al voldoende zijn.

Open Line Smart Business Continuity Smart business continuity

We reserveren resources voor u waarop uitwijk met uw (volledige) ICT omgeving mogelijk is. Minimaal 1 x per jaar wordt een uitwijk / recovery scenario getest. Open Line is er trots op dat we met deze oplossing dé referentie voor EMC in Europa zijn.

Back-up and recovery

Via de smart back-up oplossing worden servers van klanten op image level niveau geback-upt. Bij een disaster recovery kan de omgeving van de klant op dedicated DR hardware worden teruggezet. De hertseltijd is afhankelijk van de servercapaciteit.

Storage synchronisatie

Bij storage synchronisatie wordt gebruik gemaakt van synchrone - of asynchrone replicatie. Bij een disaster recovery kan via scripts de virtuele machines zeer snel worden hersteld. Voordeel van storage replicatie is dat de data gelijk weer gebruikt kan worden.

Recover Point 

De recoverpoint oplossing maakt ook gebruik van storage replicatie naar de uitwijk omgeving. Het bijkomend voordeel is dat men over meerdere herstelpunten in de tijd beschikt voor een uitwijk.

Open Line Trusted Cloud TelephonyTrusted Cloud telephony

U heeft nu nog een eigen telefooncentrale op locatie? Met Trusted Cloud Telephony is deze niet meer nodig en kunt u gebruik maken van telefonie uit de cloud, integratie van vast en mobiel en inclusief volledig beheer. Optimale bereikbaarheid voor uw klanten en medewerkers. De flexibiliteit en schaalbaarheid van cloud telefonie past perfect bij organisaties die een sterke groei of krimp doormaken of daarop willen anticiperen.

Omdat cloud telefonie niet locatie gebonden is, is het een bijzonder geschikte oplossing voor organisaties met meerdere vestigingen of veel mobiele werkers.

Een ideale oplossing voor organisaties vanaf zo'n 5 werkplekken (zie ook: Powered by Open Line: Kreuze, Sysworks).

Microsoft // Open Line Hybrid cloud

Het cloud platform van Microsoft Azure kan eenvoudig worden geïntegreerd met uw (gehoste) ICT-omgeving (zie Open Line Smart Hosting) tot de Microsoft – Open Line Hybrid Cloud. Via een netwerk van veilige particuliere verbindingen, hybride database- en opslagoplossingen en gegevensopslag- en versleutelingsfuncties. Uw ICT beschikbaar waar het nodig is. Een sterke hybride infrastructuur kan zorgen voor meer flexibiliteit, lagere kosten, snellere innovaties en betere gebruikservaringen. Om daadwerkelijk tot deze uitkomsten te kunnen komen heeft u een juiste balans tussen uw traditionele IT, private cloud en public cloud nodig

Open Line - Microsoft Hybrid Cloud

Azure ondersteunt een groot aantal besturingssystemen, programmeertalen, frameworks, hulpprogramma's, databases en apparaten. Voer Linux-containers met Docker-integratie uit, bouw apps met JavaScript, Python, .NET, PHP, Java en Node.js, en bouw back-ends voor iOS-, Android- en Windows-apparaten. Azure functionaliteit als private cloud? Open Line biedt Azure Stack vanuit de eigen datacenters.

Open Line RedHat OpenshiftRedhat Linux OpenShift (DevOps)

OpenShift en DevOps: Cultural Change, proces automatisering en tooling voor een snelle time-to-market.

Werken volgens DevOps is het toepassen van een set processen en methodieken met de nadruk op communicatie en samenwerking tussen software ontwikkelaars (Dev), Operations (Ops) en Kwaliteitsbeheer (Q&A). Open Line biedt ‘Platform-as-a-service’ (PaaS) op basis van Redhat Linux OpenShift. De OpenShift Enterprise variant, ontworpen voor organisaties die hun OpenShift toepassingen op hardware naar keuze on-premise, of bij een gecertificeerde cloudprovider zoals Open Line willen onderbrengen en beheren.

Samen met Finalist en Red Hat biden we een uniek en volledig ingericht integratieplatform als dienst aan. Een integratieplatform dat leunt op Red Hat OpenShift en dat als clouddienst wordt aangeboden vanuit de Nederlandse tier III datacenters van Open Line. Geheel ingericht als een managed dienst.

Open Shift biedt o.a. Docker applicatie container integratie en Kubernetes-orkestratietechnologie voor het ontwikkelen en hosten van schaalbare applicaties in een hybride cloud omgeving en is zeer geschikt voor organisaties met een hoge release frequentie van applicaties.

Als ontwikkelaar of ontwikkelafdeling wil je bezig zijn met de kern van je proces: het bouwen en onderhouden van direct, goed bruikbare en altijd passende oplossingen. Van een ontwikkelaar vereist dit concentratie en creativiteit. Het liefst zonder afleiding en zonder werkzaamheden die niet direct bijdragen aan dit creatieve proces.

Open Line - Microsoft Office 365MS Office 365

De waarde van de Cloud ligt in z’n applicaties! Lichtgewicht virtuele applicaties

Microsoft Office uit de Cloud. Office waar en wanneer u het nodig hebt. U heeft met Office 365 altijd de nieuwste functies van Word, Excel, PowerPoint, en meer ter beschikking. Of u nu online of offline werkt, vanaf uw computer, tablet of telefoon. Dit betekent dat u vanaf uw pc/Mac of uw iOS-, Android™- of Windows-apparaat kunt werken en in realtime informatie met anderen kunt delen. Uw ICT afdeling heeft vanaf elke locatie toegang tot het gebruiksvriendelijke beheercentrum, om daar services te beheren.

Voor een vaste prijs per gebruiker per maand alles bij de hand om overal uw werk te kunnen doen (zie ook Microsoft Azure en Open Line Smart Hosting).

Hoe haal jij alles uit iedere dag?

Wifi-as-a-ServiceWifi-as-a-Service

Maak gebruik van de kracht van Wifi-as-a-Service (WaaS)

We zien en horen het steeds vaker om ons heen, de vraag van klanten om medewerkers en gasten draadloos toegang te geven tot het internet en / of bedrijfsnetwerk en het groeiend aantal (eigen) mobiele apparaten die ze daarvoor willen gebruiken. Door de toenemende beheer aandacht en oplopende kosten wordt het voor bedrijven steeds moeilijker om een betrouwbaar, beveiligd Wifi netwerk aan te bieden. Maak nu gebruik van de kracht van WaaS en uw zorgen over uw draadloze internet zijn verleden tijd. WaaS zorgt ervoor dat uw medewerkers, klanten en gasten een veilig en betrouwbaar Wifi netwerk kunnen ervaren en eenmaal ingericht heeft u er geen omkijken meer naar. Een optimaal draadloos netwerk voor een minimale vergoeding per maand. Dát is WaaS. Dankzij ons unieke beheerd Wifi concept profiteert u zonder grote investering van de vele voordelen van een professioneel draadloos netwerk. Bovendien heeft u geen enkel omkijken naar het beheer en onderhoud hiervan, deze verantwoordelijkheid ligt bij Open Line, uw deskundige WaaS partner!

Een WaaS abonnement is op iedere locatie mogelijk. De enige voorwaarden zijn een internetverbinding en een netwerkaansluiting voor de access points. Beschikt uw locatie niet over deze aansluitingen op de juiste posities in het gebouw? Geen probleem. Ook deze werkzaamheden zijn bij Open Line in goede handen.

Wifi-as-a-Service product pagina