Is ICT niet uw core business?
Dan zijn onze managed ICT services interessant voor u.
Hoe haal jij alles uit iedere dag?

Managed Services - Smart Cloud IT Solutions

Het spreekt voor zich dat Open Line voor het realiseren van betrouwbare maatwerk oplossingen alleen samenwerkt met partners die onze filosofie onderschrijven en die enkel op het allerhoogste niveau opereren.

 Jef Raemaekers, directeur Managed Services.

Uiteraard wilt u uw ICT-omgeving afgestemd houden op de veranderende behoeften binnen uw organisatie. Het operationele beheer kost echter steeds meer tijd en geld. Hoe kan de beschikbaarheid en betrouwbaarheid van de systemen worden gewaarborgd terwijl tegelijkertijd onderhanden werk en strategische innovatie in toenemende mate aandacht vragen? Als ICT niet uw core business is, zijn onze managed services voor u interessant.

Meer controle over uw TCO!

Smart Cloud Portfolio

De Smart Cloud oplossingen van Open Line zijn gebaseerd op het delen van resources. Het voordeel is voor u! Iedere klant heeft zijn eigen volledig geïsoleerde en beveiligde omgeving en de dynamiek van de ene klant heeft geen enkel effect op andere klanten. Onze infrastructuur is tot op datacenter niveau redundant uitgevoerd: twee tier III datacenters, zo’n 25 kilometer uit elkaar, én uiteraard blijft uw data in Nederland, dus Nederlandse wet- en regelgeving is van toepassing.

 

Open Line Smart HostingSmart Hosting

(remote en local): Onze meest complete Managed Service. Met volledig op uw behoefte toegesneden capaciteit en performance is dit voor u een economisch zeer aantrekkelijke optie. U betaalt een voorspelbare prijs per maand voor het gebruik van onze datacenter voorzieningen (private cloud) en dienstenstack.

Uw ICT ‘draait’ in onze eigen redundante TIER III datacenters (private cloud)en is volledig beheerd. Indien gewenst volledig geïntegreerd met bijvoorbeeld het Microsoft Azure platform voor uw office toepassingen (public cloud). En eventueel samen met de bij u in gebruik zijnde branche- / organisatie specifieke SaaS toepassingen of legacy tot een complete hybrid cloud oplossing.

Open Line Smart StorageSmart storage

U kunt uw huidige TCO aanzienlijk verlagen door uw bestaande opslagsystemen (en servers, zie Smart Hosting) te consolideren en het beheer te automatiseren. Onze EMC opslag infrastructuur bestaat uit een intelligent netwerk van harddisksystemen, software producten en bijhorende diensten (bijv. Smart Backup). EMC systemen maken gebruik van asynchrone en synchrone (bi-directionele) data mirroring voor maximale beschikbaarheid.

Samen met een management tool die web-based wordt aangeboden kan de beheeromgeving overal en altijd veilig worden geraadpleegd, daar zorgt strong user authenticatie en SSL voor. De omgeving is volledig redundant en de toegepaste EMC systemen hebben intrinsiek een extreem hoge up-time > 99,9996%. Kortere backup vensters en dus hogere beschikbaarheid met Smart Backup.

Open Line Smart BackupSmart backup

Dagelijks worden er volledige backup’s gemaakt op basis van EMC Avamar. Vaak vragen klanten naast backup ook om uitwijk voorzieningen. Smart Backup gaat geregeld samen met Smart Business Recovery. Smart Backup maakt gebruik van ‘deduplicatie’, data wordt eerst intelligent ‘ontdubbeld’ voordat deze naar ons datacenter gaat.

Dit scheelt aanzienlijk in de hoeveelheid data die (‘s nachts) over de lijn moet worden gestuurd waardoor backup-vensters worden verkort (deduplicatie ratio’s van 1:250 zijn zelfs mogelijk! Afhankelijk van omvang en de soort data-bestanden, kan een 50Mbps lijn hiervoor al voldoende zijn.

Open Line Smart Business Continuity Smart business continuity

We reserveren resources voor u waarop uitwijk met uw (volledige) ICT omgeving mogelijk is. Minimaal 1 x per jaar wordt een uitwijk / recovery scenario getest. Open Line is er trots op dat we met deze oplossing dé referentie voor EMC in Europa zijn.

Back-up and recovery

Via de smart back-up oplossing worden servers van klanten op image level niveau geback-upt. Bij een disaster recovery kan de omgeving van de klant op dedicated DR hardware worden teruggezet. De hertseltijd is afhankelijk van de servercapaciteit.

Storage synchronisatie

Bij storage synchronisatie wordt gebruik gemaakt van synchrone - of asynchrone replicatie. Bij een disaster recovery kan via scripts de virtuele machines zeer snel worden hersteld. Voordeel van storage replicatie is dat de data gelijk weer gebruikt kan worden.

Recover Point 

De recoverpoint oplossing maakt ook gebruik van storage replicatie naar de uitwijk omgeving. Het bijkomend voordeel is dat men over meerdere herstelpunten in de tijd beschikt voor een uitwijk.

Open Line Smart Cloud TelephonySmart cloud telephony

U heeft nu nog een eigen telefooncentrale op locatie? Met Smart Cloud Telephony is deze niet meer nodig en kunt u gebruik maken van telefonie uit de cloud, integratie van vast en mobiel en inclusief volledig beheer. Optimale bereikbaarheid voor uw klanten en medewerkers. De flexibiliteit en schaalbaarheid van cloud telefonie past perfect bij organisaties die een sterke groei of krimp doormaken of daarop willen anticiperen.

Omdat cloud telefonie niet locatie gebonden is, is het een bijzonder geschikte oplossing voor organisaties met meerdere vestigingen of veel mobiele werkers.

Een ideale oplossing voor organisaties vanaf zo'n 5 werkplekken (zie ook: Powered by Open Line: Kreuze, Sysworks).

Microsoft // Open Line Hybrid cloud

Het cloud platform van Microsoft Azure kan eenvoudig worden geïntegreerd met uw (gehoste) ICT-omgeving (zie Open Line Smart Hosting) tot de Microsoft – Open Line Hybrid Cloud. Via een netwerk van veilige particuliere verbindingen, hybride database- en opslagoplossingen en gegevensopslag- en versleutelingsfuncties. Uw ICT beschikbaar waar het nodig is. Een sterke hybride infrastructuur kan zorgen voor meer flexibiliteit, lagere kosten, snellere innovaties en betere gebruikservaringen. Om daadwerkelijk tot deze uitkomsten te kunnen komen heeft u een juiste balans tussen uw traditionele IT, private cloud en public cloud nodig

Open Line - Microsoft Hybrid Cloud

Azure ondersteunt een groot aantal besturingssystemen, programmeertalen, frameworks, hulpprogramma's, databases en apparaten. Voer Linux-containers met Docker-integratie uit, bouw apps met JavaScript, Python, .NET, PHP, Java en Node.js, en bouw back-ends voor iOS-, Android- en Windows-apparaten.

Open Line RedHat OpenshiftRedhat Linux OpenShift (DevOps)

OpenShift en DevOps: Cultural Change, proces automatisering en tooling voor een snelle time-to-market.

Werken volgens DevOps is het toepassen van een set processen en methodieken met de nadruk op communicatie en samenwerking tussen software ontwikkelaars (Dev), Operations (Ops) en Kwaliteitsbeheer (Q&A). Open Line biedt ‘Platform-as-a-service’ (PaaS) op basis van Redhat Linux OpenShift. De OpenShift Enterprise variant, ontworpen voor organisaties die hun OpenShift toepassingen op hardware naar keuze on-premise, of bij een gecertificeerde cloudprovider zoals Open Line willen onderbrengen en beheren.

Open Shift biedt o.a. Docker applicatie container integratie en Kubernetes-orkestratietechnologie voor het ontwikkelen en hosten van schaalbare applicaties in een hybride cloud omgeving en is zeer geschikt voor organisaties met een hoge release frequentie van applicaties.

Creëer meerwaarde met uw ICT door DevOps toepassen in te zetten en data te gebruiken om te experimenteren, te leren en te verbeteren en daarmee ICT-activiteiten, applicatielevering én kwaliteit te versnellen.

Open Line - Microsoft Office 365MS Office 365

De waarde van de Cloud ligt in z’n applicaties! Lichtgewicht virtuele applicaties

Microsoft Office uit de Cloud. Office waar en wanneer u het nodig hebt. U heeft met Office 365 altijd de nieuwste functies van Word, Excel, PowerPoint, en meer ter beschikking. Of u nu online of offline werkt, vanaf uw computer, tablet of telefoon. Dit betekent dat u vanaf uw pc/Mac of uw iOS-, Android™- of Windows-apparaat kunt werken en in realtime informatie met anderen kunt delen. Uw ICT afdeling heeft vanaf elke locatie toegang tot het gebruiksvriendelijke beheercentrum, om daar services te beheren.

Voor een vaste prijs per gebruiker per maand alles bij de hand om overal uw werk te kunnen doen (zie ook Microsoft Azure en Open Line Smart Hosting).

Hoe haal jij alles uit iedere dag?