VMware, vExpert, Dell EMC,

Onze kampioenen!

Onze kampioenen tellen wereldwijd mee! Praten mee over ontwikkelingen. Zij hebben exclusief toegang tot informatie van onze technologie partners en zijn gewaardeerd blogger. Ook bieden ze hulp aan collega’s op social media en in forums. Dan ben je toch écht een Open Line Kampioen. En krijg je die erkenning ook nog eens van onze technologie partners, dan zijn we uiteraard beretrots!

Cisco Champions

Wanneer ben je een Cisco Champion? Passie, plus de behoefte je kennis te delen met het publiek. Er zijn Cisco Champions over de hele wereld. Zij presenteren een gevarieerde visie op alle segmenten van de ICT industrie. Ze bieden hun hulp aan anderen die meer willen weten over Cisco producten en de oplossingen die we ermee bouwen en willen op een unieke manier betrokken zijn. Zij:

  • Ondersteunen hun collega's in sociale media, forums en netwerken
  • Zij delen relevante ervaringen op Cisco blogs.
  • Geven waardevolle feedback aan Cisco.

Onze Cisco kampioenen

Rob

Rob Rademakers (Consultant)

 Rob is Cisco Champion 2019 Datacenter, 6e jaar op rij.

Dell EMC Elect

Dell EMC Elect, een community gedreven erkenning en waardering. De sleutelwaarden voor een Dell EMC Elect zijn:

  • Betrokkenheid - Personen die actief betrokken zijn in de Dell EMC Community Network (ECN), Twitter, Facebook, LinkedIn en in persoon op industry events.
  • Commitment - Zij maken deel uit van de dagelijks Dell EMC conversatie en bieden doordachte feedback aan klanten en collega 's en blijven daarbij altijd positief.
  • Leiderschap - Het soort mensen dat elke gelegenheid aangrijpt om actief te zijn als technologie evangelist.

Onze Dell EMC Elects:

Rob

Rob Koper (Consultant)

Rob is Dell EMC Elect, 4 jaar op rij sinds 2013. Founding member, jurylid in 2013 en 2015. Rob is Dell EMC Elect, Founding member en jurylid in 2017.

Jon

Jon Klaus (Consultant)

Jon is Dell EMC Elect, 4 jaar op rij, jurylid in 2014. Jon is Dell EMC Elect in 2017.

VMware vExpert

De VMware vExpert is de technisch ‘evangelist’.

De VMware vExpert is verantwoordelijk voor VMware's global evangelism programma. Hij of zij promoot VMware's producten en diensten op (global) events, in advertenties, in analyses en door gebruik te maken van beta programma's en VMware's roadmap. Zij krijgen van VMware een uniek vExpert id dat hun toegang geeft tot inzichten en analyses waarmee zij de ontwikkelingen van VMware op de voet kunen volgen.

Onze VMware vExperts

Gabrie

Gabrie van Zanten (Architect)

Gabrie is VMware vExpert.