Een loopbaan bij Open Line?
Bepaal zelf je koers

Jouw ontwikkeling en een optimale inzet van je kwaliteiten voor de Open Line organisatie staat bij ons voorop.

Een loopbaan bij Open Line? Bepaal zelf je koers!

Je bepaalt zelf je koers!

We maken afspraken over jouw bijdrage aan de organisatie en waar jij naar toe wilt groeien in je loopbaan. Wij denken daarbij dat je zelf het beste weet waar je goed in bent en wat jou motiveert. Ons uitgangspunt is dat je zelf verantwoordelijk bent voor je ontwikkel- en loopbaan pad bij Open Line. Je bepaalt in overleg met je manager zelf je koers. Afhankelijk van je wensen, functie, ambitie, resultaten en inzet is dit altijd maatwerk. Jij zit aan het stuur. Een optimale dienstverlening aan onze klanten staat voor Open Line voorop. We  halen daarvoor de mensen met de juiste kennis en vaardigheden in huis en willen deze graag behouden. Om betrouwbaar én innovatief te blijven in onze dienstverlening moeten we constant bij de les blijven en de beste van de klas willen zijn! Dat betekent dat je de ruimte krijgt - en we ook van je verwachten dat je die neemt - om je talenten te blijven ontwikkelen en in te zetten voor een optimaal resultaat.

De Open Line Academy

Soft skills, zoals aanpassingsvermogen, overtuigingskracht, creativiteit en empathie, zijn minstens zo belangrijk als feitenkennis. Dit vraagt van jou als professional dat je technische kwaliteiten kunt combineren met menselijke eigenschappen om zo onderscheidend te zijn richting klant of opdrachtgever. Zie je dit als een kans, dan hebben we hebben een breed pakket aan opleidingen en trainingen ontwikkeld die je aangeboden krijgt in de Open Line Academy. Naast technisch inhoudelijke trainingen (van onze strategische partners) zijn er diverse mogelijkheden voor de ontwikkeling van meer persoonlijke en gedragsmatige vaardigheden (softskills). Denk daarbij ook aan communicatie, samenwerken, klantgerichtheid, leidinggeven. Hiermee kun je jouw competenties en je inzetbaarheid vergroten en je loopbaan vormgeven.

Leren, ontdekken, ontwikkelen, cultuur opsnuiven, netwerken....

Is ICT jouw passie, wil je de nieuwste technologieën leren en zoveel mogelijk uit je zelf halen? Dan kun je bij Open Line een stage lopen. Dit kan een meewerkstage zijn of een afstudeerstage voor zowel HBO- als WO studenten. We bieden je vele mogelijkheden.

Marie

Meer weten?

Marie Rupol is onze HR Adviseur. Zij beantwoordt graag uw vragen.

Bel Marie Rupol op +31 88 5006700 of vul het formulier in, dan belt zij u.

Alle velden zijn verplicht