ORTA - Integratieplatform in de Cloud

Open Line - Red Hat - OpenShift Integratieplatform in de Cloud

Rust, creativiteit, stabiliteit, continuïteit tegen voorspelbare kosten. 

 

Codenaam ORTA. 

Containers in de Cloud

 

Als ontwikkelaar of ontwikkelafdeling wil je bezig zijn met de kern van je proces: het bouwen en onderhouden van direct, goed bruikbare en altijd passende oplossingen. Van een ontwikkelaar vereist dit concentratie en creativiteit. Het liefst zonder afleiding en zonder werkzaamheden die niet direct bijdragen aan dit creatieve proces. ORTA, biedt een stabiel integratieplatform dat elke fase van het ontwikkelproces: ’develop’, ‘build’ en ‘manage’, maximaal ondersteunt.  

Integratieplatform als een clouddienst

Open Line biedt samen met Red Hat een uniek en volledig ingericht integratieplatform als dienst aan. Een integratieplatform dat leunt op Red Hat OpenShift en dat als cloud-dienst wordt aangeboden vanuit de Nederlandse tier III datacenters van Open Line. Geheel ingericht als een volledig ondersteunde dienst door Open Line, Finalist en Red Hat.  

Ontwikkelaars hoeven zich geen zorgen meer te maken over de onderliggende infrastructuur en de benodigde middleware. De juiste functionaliteit op het juiste moment. Dit alles met de borging van continuïteit, stabiliteit en veiligheid.De kern van de dienst ligt in Red Hat OpenShift. Dit alles leunend op Red Hat Enterprise Linux en een community van meer dan een miljoen ontwikkelaars die ervoor zorgdragen dat het platform zich blijft ontwikkelen.

Red Hat speelt met OpenShift in op het moderniseren van bestaande IT investeringen en innovaties. Klanten wordt de mogelijkheid geboden volop te profiteren van containerisatie. Veilige, consistente, op containers gebaseerde oplossingen. Hierbij worden belangrijke standaarden, zoals het Open Container Initiative (OCI) en Kubernetes orkestratie, ondersteund.

OpenShift bevat enorm veel functionaliteit, er is meestal maar een deel van nodig. Dan helpt het enorm als er een partij bij betrokken is die helpt om de juiste weg te vinden en het platform zo goed mogelijk in te zetten. Als je het blijft doen zoals je het altijd gedaan hebt, dan krijg je wat je altijd al kreeg.” Op bepaalde punten zal het dan ook nodig zijn om bestaande workflows aan te passen om optimaal te profiteren van OpenShift.

Uw voordelen!

  • ORTA biedt rust!
  • Draait in Nederlandse tier III datacenters
  • Nederlands sprekende helpdesk
  • Maatwerk is mogelijk
  • Transparant kostenmodel
  • Maandelijks abonnement

Een containeroplossing wordt gebouwd op Red Hat Enterprise Linux en biedt:

  • Een betrouwbaar Linux containerbesturingssysteem via Red Hat Enterprise Linux - en Red Hat Enterprise Linux Atomic Host.
  • Een uitgebreid ontwikkel- en implementatieplatform voor containers dat is afgestemd op een breed scala aan gebruiksscenario’s in Red Hat OpenShift.
  • Enterprise-grade container native storage met Red Hat Gluster Storage.
  • Uniform containerbeheer met Red Hat CloudForms.

Pricing ORTA OpenShift integratieplatform in de cloud     

Wanda

Meer weten?

Wanda van Doren is onze Account Manager. Zij beantwoordt graag uw vragen.

Bel Wanda van Doren op 0885006700 of vul het formulier in, dan belt zij u.

Alle velden zijn verplicht