Complementair partnerschap - Trivento en Openline

Nieuws - Gepubliceerd: 16 maart 2018

Partnerschap Open Line en Trivento - ‘We completeren elkaar’

Trivento en Open Line gaan vanaf 1 januari 2018 een – zoals ze zelf benoemen –‘complementair partnerschap’ aan. Open Line biedt samen met Red Hat een open source ontwikkelplatform dat leunt op Red Hat Openshift, een 'Containerised Ontwikkelplatform' vanuit een private cloud. Onder andere de volledig gemanagede, gecertificeerde cloudomgeving én de toegankelijkheid was voor Trivento een goede reden om met Open Line in zee te gaan. “Dit platform inzetten voor onze softwareontwikkelomgeving levert snelheid en stabiliteit op”, aldus Vincent Kodden, eindverantwoordelijke bij Trivento. “Dat scheelt ons en onze klanten dus veel doorlooptijd en dat betekent gewoon minder kosten. Ontwikkelaars hoeven zich daarbij geen zorgen meer te maken over de onderliggende infrastructuur en kunnen zich volledig richten op de ontwikkeltaken. We willen ‘servicelabels’ bieden en via ‘continue delivery’ passend reageren op klantwensen inzake snelheid en betrouwbaarheid. Ook hebben opdrachtgevers hiermee nu één aanspreekpunt. De combinatie van de specifieke kennis van Trivento en de veilige ‘snelweg’ van Open Line creëert die meerwaarde. We zijn deze samenwerking met veel vertrouwen aangegaan”.