Evenement
de microsoft wereld staat niet stil
Wanneer
24 June 2021
Tijden
van 16:00 - 17:00 uur
Locatie
Webinar
Over 10 dagen

Wat is er veranderd in Microsoft 365 en wat mogen we binnenkort verwachten?

Over het webinar

Microsoft 365 (en dus ook Office 365) staat te boek als een van de meest dynamische diensten in de wereld van ICT en zeker in de wereld van productiviteit. De snelheid waarmee de oplossingen binnen de Microsoft 365 suite vervolmaakt en uitgebreid worden is hoog en daarnaast komen er regelmatig ook nieuwe oplossingen bij. En dit alles met het streven van Microsoft om maximaal aan te sluiten bij de altijd toenemende wens naar meer eenvoud en productiviteit.

Vanuit Open Line houden we de ontwikkelingen vanuit Microsoft nauwgezet in te gaten. Wat is de impact qua technologie? Maar veel belangrijker: hoe kunnen we de nieuwe functionaliteiten toepassen op uw situatie? Mooier gezegd: hoe brengen we de mogelijkheden dichter bij uw belevingswereld?

Wie

Richard Berger (adoptie consultant), Marco Kievit (principal cloud productivity consultant) en Johny Clerkx (senior Microsoft consultant) nemen u in deze sessie mee in de belangrijkste veranderingen rondom Microsoft 365. Zij geven u een inkijkje in de mogelijkheden en de impact en staan u na afloop uiteraard graag te woord.

Met dit webinar trappen we een tweemaandelijkse update sessie af, zodat we u op toegankelijke wijze blijven bijpraten over Microsoft 365.

Geïnteresseerd?

Reserveer 24 juni 16:00 - 17:00 uur alvast in uw agenda en stuur een mail aan Marketing@Openline.nl. Wij zorgen ervoor dat u dan tijdig de informatie krijgt om deel te nemen aan dit webinar.