Evenement
Cisco zero trust security
Wanneer
10 June 2021
Tijden
van 11:00 - 12:30 uur
Locatie
Webinar
Over -4 dagen

Over het webinar

De netwerk perimeter is drastisch veranderd. In het verleden was beveiliging een eenvoudig proces. De aanwezigheid binnen een netwerk was vaak voldoende om toegang te krijgen tot applicaties en data. Tegenwoordig wordt er meer verwacht door o.a. bring your own device initiatieven, medewerkers die buiten kantoor werken en de groei van cloud en IOT omgevingen. Doordat er een veel groter oppervlak is waarop bedreigingen zich kunnen richten dienen we ook op een andere manier naar beveiligingsoplossingen te kijken. De Zero Trust methode hanteert de overtuiging dat de perimeter begint bij elke user en device waar toegang tot data gevraagd wordt.

Cisco Zero Trust Security bestaat uit drie delen:

  1. Workforce, hierbij richten we ons op de medewerkers, en uiteraard, derden die met devices toegang tot netwerken en data nodig hebben.
  2. Workload, hierbij richten we ons op de applicaties die in de cloud of on premis staan en/of onderling met elkaar communiceren.
  3. Workplace, hierbij richten we ons op alle devices, inclusief IOT, die toegang hebben op het netwerk.

Korte video introductie over het Zero Trust model

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen rondom security? Een vraag voor ons team? Stel uw vraag in het inschrijfformulier of laat via onze contactpagina uw gegevens achter en krijg, indien wenselijk, bericht van elke update.

Geïnteresseerd?

Reserveer 10juni 11:00 - 12:30 uur alvast in uw agenda en stuur een mail aan Marketing@Openline.nl. Wij zorgen ervoor dat u dan tijdig de informatie krijgt om deel te nemen aan dit webinar.