Evenement
Value Based Healthcare en digitale samenwerking in de oncologische diagnostiek!
Wanneer
11 May 2021
Tijden
van 15:00 - 15:45 uur
Locatie
nu! 0 dagen over

Op 11 mei tussen 15:00 – 15:45 uur organiseert MedScaler in samenwerking met Parsek Group en Health Valley Netherlands een informatieve webinar over digitale (regionale) samenwerking binnen de oncologische diagnostiek. Deze webinar geeft inzicht in hoe digitale regionale samenwerking kan bijdragen aan VBHC en daarmee een betere kwaliteit en duurzame zorg voor alle betrokken in het zorgtraject realiseert. Op basis van een casestudie vanuit het UMC Utrecht zullen verschillende experts en specialisten hun inzichten en ervaringen delen over het verbinden van klinische teams tussen ziekenhuizen door middel van een Virtueel Regionaal Tumor Board. Deze webinar geeft een antwoord op de volgende vragen:

Het webinar wordt speciaal georganiseerd voor zorgprofessionals, CIO’s, CMIO’s, ICT’ers, zorgmanagers en ieder ander die graag meer wil weten over de ontwikkelingen gericht op het Virtueel Regionaal Tumor Board / Virtueel Multi Disciplinair Overleg (MDO).

Sprekers

  • Prof. dr. ir. J.J.M. (Koos) van der Hoeven, Internist-oncoloog, Voorzitter Oncomid
  • Karel Loerts, CEO bij KALCIO Healthcare
  • Laurens Faessen, Healthcare Lead bij Openline

In zijn bijdrage aan dit webinar gaat Laurens in op de waarde die IT toevoegt aan de ondersteuning van digitale, regionale samenwerking en het meetbaar verbeteren van zorgprocessen. Een samenwerking die niet alleen tussen de zorgprofessional noodzakelijk is maar ook tussen de diverse IT partners. Eens te meer geldt ook hier dat je “samen verder komt”, een boodschap die nog niet tot alle software leveranciers lijkt te zijn doorgedrongen.

Gebaseerd op een praktijkvoorbeeld in de regio Utrecht Mdo-portaal: samen sneller tot beste behandeladvies komen | Regionale Oncologienetwerken belooft dit een boeiend webinar te worden.

Aanmelden

Ben jij benieuwd hoe digitale samenwerking tussen regionale zorgorganisaties kan bijdragen aan Value Based Healthcare in de oncologie? Meld je dan nu aan via 
Health Valley Netherlands | Making the difference in Life Sciences & Health