Evenement
De moderne zorgwerkplek
Wanneer
6 May 2021
Tijden
van 12:00 - 13:00 uur
Locatie
Webinar
Over -5 dagen

Al jaren focussed Open Line zich op de zorgsector, ontzorgt vele klanten in de zorg en beheert landelijk oplossingen die gebruikt worden in de zorg. Denk hierbij aan de oplossing van Enovation (zorgmail, XDS-Connect), Philips VitalHealth en Mediq. Daarnaast biedt Open Line belangrijke regionale zorgoplossingen aan via ons eigen e-health platform en ondersteunen we vele zorginstellingen door het hele land. 

Waar willen we het over hebben

De zorgwerkplek van Open Line maakt gebruik van al deze kennis die wij hebben opgedaan in de zorg en biedt uw gebruikers een platform waar zij op een veilige en eenvoudige manier kunnen beschikken over alle applicaties (zoals het ECD), bestanden en collaboratieomgevingen. In dit webinar laten Michel Stevelmans (Open Line) en Tjibbe Vissers (Workspace365) zien hoe Open Line dit doet en hoe Open Line zorgt voor tevreden gebruikers. Trusted IT that makes you smile!

Geïnteresseerd?

Reserveer 6 mei 12:00 - 13:00 uur alvast in uw agenda en stuur een mail aan Marketing@Openline.nl. Wij zorgen ervoor dat u dan tijdig de informatie krijgt om deel te nemen aan dit webinar.