Evenement
Datamanagement van Puzzel tot veilige eenvoud
Wanneer
27 May 2021
Tijden
van 11:00 - 12:30 uur
Locatie
Webinar
Over 16 dagen

Datamanagement gebaseerd op Block Storage Systemen

Datamanagement is het proces of de functie die voorziet in het toegang verschaffen tot de data, het uitvoeren en monitoren van de opslag van data en het beheersen van de daarbij behorende in- en uitvoeroperaties. Datamanagement verschaft ten eerste toegang tot data, ten tweede slaat ze data op en ten derde transporteert ze data.

In de loop der jaren heet Open Line veel kennis opgebouwd omtrent het Datamanagement fenomeen gebaseerd op Block Storage systemen. Datamanagement in de datacenters (private cloud) heeft in de loop der jaren een volledige metamorfose ondergaan.

Wat gaan we doen

In deze sessie zullen Jon Klaus en Marcel Huijten (beide van Open Line) samen met Co Meidam (Pure Storage) u meenemen in de veranderende wereld van data management door de jaren heen. Hierbij zal de verandering beheren van en vooral beveiligen van data onderwerpen van gesprek zijn. Bent u benieuwd hoe Open Line dit al jaren lang voor elkaar gekregen heeft … maar vooral hoe Open Line uw en uw data ook met een nieuwe dienst de beveiliging tegen ransomware kan verhogen.

Geïnteresseerd?

Reserveer 27 mei 11:00 - 12:30 uur alvast in uw agenda en stuur een mail aan Marketing@Openline.nl. Wij zorgen ervoor dat u dan tijdig de informatie krijgt om deel te nemen aan dit webinar.