Evenement
Microsoft 365, hoe koester en beheer ik het?
Wanneer
14 April 2021
Tijden
van 11:00 - 12:30 uur
Locatie
Webinar
nu! 0 dagen over

Microsoft 365, hoe koester en beheer ik het?

Met Office en Microsoft 365 heeft Microsoft een van de meest complete productiviteitsuites ooit neergezet. De kracht van deze suite zit hem in de eenvoud en toegankelijkheid, maar hierin schuilt ook het voornaamste aandachtspunt: hoe houd ik het eenvoudig en relevant?

Elk onderdeel binnen Microsoft 365 kent een specifieke taak en is ontworpen om de eindgebruiker zo breed mogelijk te ondersteunen en bovenal ook te faciliteren in het samenwerken. De harde realiteit is echter dat de gemiddelde gebruiker tussen de 5% en 10% van de functionaliteit echt nodig heeft. En laat die 5% tot 10% nou haast voor elke gebruiker of groep van gebruikers anders zijn!

Daarnaast wordt het werk van een eindgebruiker zelden ondersteund door of vanuit één applicatie (of app zoals we dat tegenwoordig noemen). De app is onderdeel van een werkproces en een keten aan activiteiten. Het heeft dan ook geen zin om alle mogelijkheden van een app te benadrukken. Waar de focus op moet liggen zijn de relevante mogelijkheden en bovenal combinaties van mogelijkheden binnen de verschillende apps en binnen het werkproces. In een oplossing als Microsoft 365 is dat enorm belangrijk. Want hoe eenvoudig een specifieke functionaliteit ook kan zijn, in geval van een veelvoud aan mogelijkheden kan dat resulteren in een “verdwaald gevoel” en dat werkt contraproductief.

Webinar inhoud

In het webinar “Microsoft 365, hoe koester en beheer ik het?” gaan we in op de zoektocht naar relevantie. Jeroen Jansen van Microsoft neemt u mee in de wereld van Microsoft 365 en de onderliggende visie. Roland Kieboom, Open Line, staat te boek als de ‘relevantievinder’ en weet samen met zijn team keer op keer de eindgebruikers mee te nemen en te inspireren in het gebruik van Microsoft 365. Dit maakt dat de introductie van Microsoft geen zoekplaatje wordt, maar eerder een verheugfactor, omdat het waarde gaat toevoegen.

Het is niet alleen de zoektocht naar relevantie die aandacht krijgt. Microsoft 365 is een evoluerende oplossing. Dat betekent dat de functionaliteiten zich blijven ontwikkelen, functioneel en technisch. Het beheer van Microsoft 365 is dan ook anders dan het vroegere beheren van Exchange, SharePoint of Office. Een ding is duidelijk: Microsoft 365 beheert en integreert zich niet vanzelf. Wat dit betekent, zal Jorg Deelen (Open Line) met u delen.

Voor u?

Al met al een zeer informatieve sessie voor bedrijven die de stap naar Microsoft 365 nog overwegen en bedrijven die het al gebruiken, maar er meer uit willen halen.

Geïnteresseerd?

Reserveer 14 april 11:00 – 12:30 uur alvast in uw agenda en stuur een mail aan Marketing@Openline.nl. Wij zorgen ervoor dat u dan tijdig de informatie krijgt om deel te nemen aan dit webinar.