Evenement
Ontbijtsessie Workspace365 - bij gastheer Thomas Regout
Wanneer
4 July 2019
Tijden
van 08:15 - 12:00 uur
Locatie
Thomas Regout, Sandersweg 12-14 , Maastricht
Wij zijn er! Over -650 dagen Inschrijven verplicht

Ontbijtsessie Workspace365

Het vereenvoudigen van toegang tot informatie en applicaties op ieder device, dát is Workspace 365. Maak in een paar klikken e-mail, documenten, nieuws en alle bedrijfsprocessen, zoals activiteiten, automatisch aangepast op basis van mensen hun rol, apparaat en locatie. Eén digitale werkplek als startpunt!

Thomas Regout International BV in Maastricht, is op 4 juli gastheer voor deze Open Line ontbijtsessie waarin Technical Sales Consultant: Michel Stevelmans je meeneemt naar Workspace365, 
Workspace 365 brengt alles wat je nodig hebt samen. Zo werk je vanuit de online werkplek vanaf elk device, thuis, op kantoor of waar dan ook. Met Workspace 365 bereik je in één klik alle lokale-, web- en Windows applicaties vanuit één digitale werkplek. Mensen die de werkplek gebruiken hoeven zelf niets te installeren. Zij krijgen direct toegang tot applicaties, documenten, informatie en nieuws die voor hun van toepassing is. In een paar klikken voeg je een nieuwe app of informatiebron toe voor een groep of individu.

Rondleiding bij Thomas Regout

In het programma is een rondleiding opgenomen door de fabriek van Thomas Regout dat een van de oudste maakbedrijven van Limburg is. 
Thomas Regout is in 1834 begonnen met de ‘Nieuwe Nederlandse Spijkerfabriek’ in Maastricht. Anno 2019 produceert Thomas Regout International BV hoogwaardige telescopische geleidingssystemen die onder andere zijn verwerkt in geldautomaten, gereedschapskisten, keukens en vracht- en personenauto’s. In 2016 is een nieuw bedrijf aan de Regout Group toegevoegd: Regout Balance Systems BV. Dit bedrijf is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van hoogteverstellingen voor o.a. smartboards, panels en interactieve whiteboards. 

 

 

Programma

  • 08:15-09:00 Inloop en ontbijt
  • 09:00-09:15 Opening
  • 09:15-10:15 Michel Stevelmans | Workspace365
  • 10:15-10:30 Pauze
  • 10:30-12:00 Rondleiding bij Thomas Regout
  • 12:00 Afsluiting

Wil u zich inschrijven voor dit evenement?

Gebruik dan a.u.b. het volgende formulier:

Geplande evenementen.

Het komt voor dat van evenementen het programma nog niet bekend of definitief is. Meldt u aan voor event updates om op de hoogte te blijven van aanvullingen / wijzigingen en u ontvangt automatisch een bericht als er wijzigingen zijn.

Vertel aub wie je bent
Je contact gegevens

Gemerkte velden (*) zijn verplicht

De door u verstrekte gegevens kunnen worden gebruikt voor marketing- en/of research-activiteiten van Open Line en/ of de bij dit event betrokken business partner(s). Open Line kan uw gegevens aan deze business partner(s) voor dat doel verstrekken. Meer informatie treft u aan in onze Open Line Website Privacy Policy