Evenement
Open Line | Hyland | Parsek | Cisco breakout tijdens de HIMSS in Helsinki
Wanneer
12 juni 2019
Tijden
van 09:00 - 11:00 uur
Locatie
HIMSS Helsinki
Wij zijn er! Over -103 dagen

Tijdens de HIMSS in Helsinki, faciliteren Parsek, Hyland, Cisco en Open Line op woensdag 12 juni van 9:00 – 11:00 uur een break-out sessie waarin Maastro het publiek meeneemt in een actuele klantcase. De klantcase behelst de implementatie van een Vendor Neutral Archive (VNA), een Verwijsplatform Protonen en geeft een doorkijk naar een Patiëntenportaal op basis van Parsek Vitaly.

De bovengenoemde klantcase leunt op een gezamenlijk visie en propositie van zowel Parsek, Cisco, Hyland en Open Line, uitgewerkt in een Digital Health Platform. In de break-out sessie zal elk van de genoemde partijen kort inzicht geven in wie ze zijn en wat de bijdrage is geweest aan de implementatie bij Maastro, waarna Maastro vervolgens zelf in een uitgebreide sessie haar oplossing – en de impact – zal toelichten.

De sessie zelf zal afgesloten worden door Martijn Mol van Cisco met een presentatie van Cisco’s visie op Healthcare in de toekomst. 

Gedurende de sessie is er uiteraard voldoende ruimte voor interactie. Het doel is immers om kennis te delen en inspiratie op te doen.

Interesse? U kunt dit kenbaar maken bij Laurens Faessen (laurens.faessen@openline.nl) of Ralph Evertz (ralph.evertz@openline.nl). 

ER IS RUIMTE VOOR 25 DEELNEMERS.

Programma

Interesse? Neem contact op met Ralph of Laurens