Evenement
Lunchsessie 'Informatie is als water'
Wanneer
8 mei 2019
Tijden
van 09:45 - 12:30 uur
Locatie
Waterschap Limburg | Rijksweg Noord 305, Sittard
Wij zijn er! Over -219 dagen Inschrijven verplicht

HOE KRIJGEN WE VAT OP AL DAT WATER? 

We zijn onlosmakelijk verbonden met het water. Maar water kan ook gevaarlijk zijn. Hoe probeert Waterschap Limburg het water te beheersen? Laurent Janissen en Peter Notten van gastheer: Waterschap Limburg, nemen je mee in de wereld van het waterbeheer in Limburg. 

INFORMATIE IS ALS WATER. HOE KAN JE DAT BEHEERSEN? 

Ook informatie is als water, het stroomt alle kanten op en zoekt de weg van de minste weerstand. Daarbij hebben we te maken met een enorme toename van de databerg en in een wereld van ‘Internet Of Things’ zal deze alleen maar toenemen. Open Line’s Remco Brosky zal ingaan op IOT in de wereld van Microsoft Azure.

Programma

  • 09:45-10:00 Inloop
  • 10:00-10:10 Introductie door Laurent Janissen | Peter Notten
  • 10:10-11:00 Remco Brosky | IOT in de wereld van Azure
  • 11:00-11:15 Pauze
  • 11:15-12:00 Presentatie & Rondleiding Waterschap Limburg
  • 12:00-12:30 Lunch

Wil u zich inschrijven voor dit evenement?

Gebruik dan a.u.b. het volgende formulier:

Geplande evenementen.

Het komt voor dat van evenementen het programma nog niet bekend of definitief is. Meldt u aan voor event updates om op de hoogte te blijven van aanvullingen / wijzigingen en u ontvangt automatisch een bericht als er wijzigingen zijn.

Vertel aub wie je bent
Je contact gegevens

Gemerkte velden (*) zijn verplicht

De door u verstrekte gegevens kunnen worden gebruikt voor marketing- en/of research-activiteiten van Open Line en/ of de bij dit event betrokken business partner(s). Open Line kan uw gegevens aan deze business partner(s) voor dat doel verstrekken. Meer informatie treft u aan in onze Open Line Website Privacy Policy

Geen evenementen