Evenement
Cisco Umbrella lunchsessie 12 februari Eindhoven
Wanneer
12 februari 2019
Tijden
van 09:30 - 13:00 uur
Locatie
Open Line Eindhoven
Wij zijn er! Over -153 dagen Inschrijven verplicht

Kom alles te weten over Cisco Umbrella, de 'first line of defense' voor uw netwerk!

Cisco Umbrella (voorheen OpenDNS) is een beveiligingsoplossing van Cisco waarmee u netwerken kunt beveiligen op DNS en IP niveau. Iedere dag verwerkt Umbrella 85 biljoen DNS-requests waardoor het waardevolle inzichten verzamelt in het wereldwijde internet gebruik. De inzichten die Umbrella dagelijks verzamelt gebruikt het om geavanceerde netwerkbeveiliging te bieden voor elk apparaat, ongeacht de tijd en de plek. Uit geautomatiseerde analyses kunnen vreemde activiteiten, zoals bijvoorbeeld een botnet, snel worden geconstateerd.

Onderzoeksbureau Gartner voorspelt dat in 2021, zo'n 25% van het zakelijk dataverkeer, buiten de grenzen van het bedrijfsnetwork komt. Gebuikers die 'off-network' zijn, zijn kwetsbaarder en zijn vaak buiten het zicht en de beveiliging van het eigen netwerk of IT afdeling. Alleen vertrouwen op 'on perimeter security' is onvoldoende. De deur staat dan op een kier voor malware, ransomeware en cyberattacks.

First line of defense: Cisco Umbrella

Cisco Umbrella vormt een eerste barriére tegen cyber bedreigingen waar de medewerker zich ook bevindt en blokkeert bedreigingen voordat ze het bedrijfsnetwerk of 'end-points' kunnen bereiken. Umbrella is een van de weinige oplossingen die afdoende bescherming biedt tegen ransomeware.

Cyber Security Specialist; Aigerim Issabayeva (Cisco) neemt je in een Open Line ontbijt- of lunchsessie graag mee in de diverse beschermingsaspecten van Umbrella. 

 Aigerim Issabayeva

Programma

  • 09:30-10:00 Inloop
  • 10:00-12:00 Cisco Umbrella programma
  • 12:00-13:00 Lunch

Wil u zich inschrijven voor dit evenement?

Gebruik dan a.u.b. het volgende formulier:

Geplande evenementen.

Het komt voor dat van evenementen het programma nog niet bekend of definitief is. Meldt u aan voor event updates om op de hoogte te blijven van aanvullingen / wijzigingen en u ontvangt automatisch een bericht als er wijzigingen zijn.

Vertel aub wie je bent
Je contact gegevens

Gemerkte velden (*) zijn verplicht

De door u verstrekte gegevens kunnen worden gebruikt voor marketing- en/of research-activiteiten van Open Line en/ of de bij dit event betrokken business partner(s). Open Line kan uw gegevens aan deze business partner(s) voor dat doel verstrekken. Meer informatie treft u aan in onze Open Line Website Privacy Policy