Evenement
Industry Forum Hospital Healthcare
Van
13 november 2019
Tot
14 november 2019
Tijden
Zie programma
Duur
2 Dagen
Locatie
Lumen Hotel & Events, Zwolle
Over -200 dagen

Tijdens het IndustryForum Hospital Healthcare maak je kennis met de laatste trends in de digitalisering van de zorgsector. We verkennen opkomende technologiën die hierbij een (grote) rol kunnen gaan spelen. Een showcase van de meest innovatieve zorgoplossingen met een unieke kans om in exclusieve peer-to-peer sessies, inzichten op te doen én uit te wisselen met het topmanagement (o.a. IT, Finance) van grote ziekenhuizen, instellingen,  bedrijven en samenwerkingsverbanden uit de zorgindustrie.

Open Line is sponsor van het IndustryForum Hospital Healthcare event.

Het volledige programma bekijken en inschrijven voor dit event op 13 en 14 november kan hier: Aanmelden voor het IndustryForum Hospiyal Healthcare

Programma

zie event website
Geen evenementen