Evenement
Azure Bootcamp Eindhoven
Wanneer
22 september 2018
Tijden
van 13:00 - 17:00 uur
Locatie
Open Line Eindhoven
Wij zijn er! Over -296 dagen Inschrijven verplicht

Hallo, ik ben Azure!

Een gratis bootcamp vol met Azure, Azure en Azure.

Azure, de wereld is er vol van en Microsoft blijft er maar over praten. Soms voelt het alsof Azure het wondermiddel is dat alle ICT-problemen en – vraagstukken in de wereld kan oplossen. Wie weet, is dat ook zo. Tijd zal het ons leren. Maar laten we starten in de huidige realiteit.

De huidige realiteit is dat Microsoft met Azure nu al een schatkist aan mogelijkheden heeft. Een schatkist die vandaag de dag voor nagenoeg elk bedrijf al schatten bevat die direct toepasbaar zijn. Maar laten we ook eerlijk zijn, er zit zoveel in dat we haast door de bomen het bos niet meer zien. En een enkeling wordt zo verblind door de mogelijkheden dat de plannen onuitvoerbaar ambitieus gaan worden. Azure kan heel veel, maar ons advies is: start bij het begin, start overzichtelijk en boek snel resultaat!

Onder het mom van “Hallo, ik ben Azure” organiseert onze Cloud Innovation Architect en Microsoft Cloud Principal, Remco Brosky, in de maanden september en oktober Azure bootcamps. Bootcamps met maar één doel: op een interactieve manier inzicht verschaffen in Azure, wat kan het voor u en uw organisatie betekenen? De bootcamps zijn vrij toegankelijk.

Powered by 


Wat kunt u verwachten? 

 • Wat is Azure nu eigenlijk?
 • Groot, groter, grootst, voordelen van een hyperscale datacenter,
 • De rol van Azure Active Directory,
 • De IaaS en PaaS van Azure,
 • Public Azure versus Private Azure versus de ideale cloudmix,
 • Compliancy en Trust – superveilig en in Nederland,
 • Azure doe je alleen met een goed doordachte Azure governance,
 • Is het ook echt goedkoper?
 • Azure in aktie – zien is geloven,
 • Azure Disaster Recovery,
 • DevOps in Azure,
 • Azure Database Migration Services. 

Locatie

Open Line Eindhoven
Hurksestraat 29-51
5652 AH Eindhoven

Programma

 • 13:00-13:15 Ontvangst
 • 13:15-1700 Azure Bootcamp met pauzes

Wil u zich inschrijven voor dit evenement?

Gebruik dan a.u.b. het volgende formulier:

Geplande evenementen.

Het komt voor dat van evenementen het programma nog niet bekend of definitief is. Meldt u aan voor event updates om op de hoogte te blijven van aanvullingen / wijzigingen en u ontvangt automatisch een bericht als er wijzigingen zijn.

Vertel aub wie je bent
Je contact gegevens

Gemerkte velden (*) zijn verplicht

De door u verstrekte gegevens kunnen worden gebruikt voor marketing- en/of research-activiteiten van Open Line en/ of de bij dit event betrokken business partner(s). Open Line kan uw gegevens aan deze business partner(s) voor dat doel verstrekken. Meer informatie treft u aan in onze Open Line Website Privacy Policy