Evenement
Citrix Synergy Update 2018
Wanneer
14 juni 2018
Tijden
van 08:15 - 11:30 uur
Locatie
Open Line Maastricht Airport
Wij zijn er! Over -218 dagen Inschrijven verplicht

Save the Date!

Kan jij dit jaar niet bij de Citrix Synergy 2018 zijn? Op 5 of 14 juni krijg je een herkansing!

Open Line praat je graag bij over de laatste ontwikkelingen op het gebied van Citrix technologie. Open Line's Citrix goeroe Michel Stevelmans was erbij in Anaheim en wil er samen met de sprekers van Citrix zelf: Menno Bernardt en Richard van de Oudenalder, graag over vertellen.

Noteer de datum alvast in je agenda en schrijf je hieronder in.

 

Programma

  • 08:15-09:00 Opening met ontbijt
  • 09:00-11:30 Techsessies
  • 11:30 Afsluiting

Wil u zich inschrijven voor dit evenement?

Gebruik dan a.u.b. het volgende formulier:

Geplande evenementen.

Het komt voor dat van evenementen het programma nog niet bekend of definitief is. Meldt u aan voor event updates om op de hoogte te blijven van aanvullingen / wijzigingen en u ontvangt automatisch een bericht als er wijzigingen zijn.

Vertel aub wie u bent
Uw contact gegevens

Gemerkte velden (*) zijn verplicht

De door u verstrekte gegevens kunnen worden gebruikt voor marketing- en/of research-activiteiten van Open Line en/ of de bij dit event betrokken business partner(s). Open Line kan uw gegevens aan deze business partner(s) voor dat doel verstrekken. Meer informatie treft u aan in onze Open Line Website Privacy Policy