Evenement
Cisco Datacenter Event
Wanneer
17 mei 2018
Tijden
van 10:00 - 17:30 uur
Locatie
Cyber Central
Wij zijn er! Over -246 dagen

"Any Application, Any Cloud, Any Scale".

Hoe u voorbereid kunt zijn op de veranderende rol van IT in de moderne bedrijfsvoering.

Open Line is aanwezig op het Cisco Datacenter Event 2018 in Rotterdam.

De applicatie is het nieuwe zaken doen. De beheerder, developer en gebruiker van de applicatie spelen steeds meer een sleutelrol in de hedendaagse bedrijfsvoering. Maar wat betekent dat voor uw infrastructuur? En wellicht nog belangrijker, wat betekent dit voor de toekomstige rol van de infrastructuur beheerder? 

Cisco levert op basis van programmeerbare infrastructuur de Multi Cloud Datacenter oplossingen van de toekomst. Infrastructuur die zich doormiddel van learn, adapt en protect aansturen en zodoende voldoen aan de steeds veranderende behoeften van uw bedrijfsprocessen. Box by box management is verleden tijd, Cisco’s Datacenter oplossingen stuurt u aan door middel van uw Intenties, de vragen van de business en de behoeften van steeds complexere Applicaties. “Any Application, Any Cloud, Any Scale”

Leer op het Intent Based Datacenter event van Cisco wat onze oplossingen voor u kunnen betekenen en hoe u voorbereid kunt zijn op de veranderende rol van IT in de moderne bedrijfsvoering.

Wij verwelkomen u graag op 17 mei in Rotterdam.

Inschrijven kan hier

Programma

  • 10:00 Aanvang 17:30 Afsluiting