Evenement
Op weg naar een optimaal Wifi netwerk
Wanneer
7 november 2018
Tijden
van 13:00 - 17:00 uur
Locatie
Open Line Landgraaf
Wij zijn er! Over -230 dagen Inschrijven verplicht

VAN EEN KNIP-EN-PLAKNETWERK NAAR PROFESSIONELE WIFI

De vaste internetverbinding is aan het uitsterven. In veel bedrijven wordt tegenwoordig de voorkeur gegeven aan een draadloos netwerk. Hier is ook een goede reden voor. We werken namelijk steeds meer op laptops en mobiele apparaten. Maar slechts het faciliteren van een draadloze internetverbinding is niet genoeg. Er wordt steeds meer gevraagd van het wifinetwerk; een ontwikkeling die in de nabije toekomst alleen maar zal doorzetten.

Uitdagingen in wifi-land

UITDAGINGEN IN WIFI-LAND: IS UW OMGEVING NOG WEL TOEKOMSTBESTENDIG?

Waar wifi in het verleden vooral werd gezien als ‘extraatje’ en een aanvulling op het bekabelde netwerk, is het nu een essentiële voorwaarde geworden voor het optimaal functioneren van uw organisatie. Wifibeheer was in eerste instantie dus een toevoeging op de reguliere werkzaamheden van de IT-beheerder. Vandaag de dag is een goed wifi-netwerk een harde vereiste en bestaat het beheer uit meer dan alleen het faciliteren van een verbinding met het wereldwijde web. Het simpelweg ophangen van een aantal Access Points is niet meer voldoende: de rol van het draadloze netwerk (en dus ook de beheerder) breidt uit en wordt complexer. Dit zijn enkele uitdagingen waar IT beheer mee te maken krijgt.

Lunch & Learn sessie: De uitdagingen in Wifi-land? 

Is uw netwerk nog wel toekomstbestendig? Op weg naar een optimaal functionerend netwerk. 
Het simpelweg ophangen van een aantal Access Points is niet meer voldoende. De rol van het draadloze netwerk (en dus ook de beheerder) breidt uit en wordt complexer. Dit zijn enkele uitdagingen waar IT-beheer mee te maken krijgt. De businesscase van SVO|PL (Stichting Voortgezet Onderwijs Parkstad Limburg) en de transitie van een versplinterd en verouderd wifi-netwerk naar een uniforme oplossing staat centraal in deze Open Line lunch & learn sessie op 7 november a.s. Het verhaal van SVO|PL, een demo van de Meraki Portal én een rondleiding door het Open Line datacenter staan op het programma. We heten u graag welkom die dag.

Programma

  • 13.00-13:30 Ontvangst met lunch
  • 13.30-13:45 Aftrap door Ton van der Bruggen (Open Line)
  • 13.45-14:15 Presentatie SVO|PL Danny Kokol
  • 14.15-14:45 Presentatie Meraki Dashboard Pim Roelofsen
  • 14.45-15:00 Pauze
  • 15.00-15:30 DC Rondleiding - parallel - Demo Meraki Portal
  • 15.30-16:00 Meraki Portal - parallel - DC Rondleiding
  • 16.00-16:10 Afronding door Ton
  • 16.10-17:00 Borrel
  • 17.00 Einde

Wil u zich inschrijven voor dit evenement?

Gebruik dan a.u.b. het volgende formulier:

Geplande evenementen.

Het komt voor dat van evenementen het programma nog niet bekend of definitief is. Meldt u aan voor event updates om op de hoogte te blijven van aanvullingen / wijzigingen en u ontvangt automatisch een bericht als er wijzigingen zijn.

Vertel aub wie je bent
Je contact gegevens

Gemerkte velden (*) zijn verplicht

De door u verstrekte gegevens kunnen worden gebruikt voor marketing- en/of research-activiteiten van Open Line en/ of de bij dit event betrokken business partner(s). Open Line kan uw gegevens aan deze business partner(s) voor dat doel verstrekken. Meer informatie treft u aan in onze Open Line Website Privacy Policy