Evenement
Nog een keer een Azure Bootcamp - DynaHouse Nieuwegein
Wanneer
22 november 2018
Tijden
van 10:00 - 15:00 uur
Locatie
DynaHouse Nieuwegein
Wij zijn er! Over -215 dagen Inschrijven verplicht

Nog één keer het Open Line Azure Bootcamp dit jaar.

Voor ISV's en DevOps

Azure, de wereld is er vol van en Microsoft blijft er maar over praten. Soms voelt het alsof Azure het wondermiddel is dat alle ICT-problemen en – vraagstukken in de wereld kan oplossen. Wie weet, is dat ook zo. Tijd zal het ons leren. Maar laten we starten in de huidige realiteit.

We hebben het geweten! 

Onder het mom van “Hallo, ik ben Azure” organiseert onze Cloud Innovation Architect en Microsoft Cloud Principal, Remco Brosky, in de maanden september, oktober en november wekelijks Azure bootcamps op diverse Open Line locaties in Nederland. Bootcamps met maar één doel: op een interactieve manier inzicht verschaffen in Azure, wat kan het voor u en uw organisatie betekenen? Nou, we hebben het geweten! Aan interesse en inschrijvers géén gebrek. Sommigen van u hebben we zelfs moeten teleurstellen. Een ding is zeker: Azure leeft! 

Er zijn nog twee 'reguliere' bootcamps open voor inschrijving op: 25 oktober (Open Line Amsterdam)
en 9 november (Open Line Eindhoven).

De huidige realiteit is dat Microsoft met Azure een schatkist aan mogelijkheden heeft. Een schatkist die vandaag de dag voor nagenoeg elk bedrijf al schatten bevat die direct toepasbaar zijn en dat hebben we denk ik laten zien. Maar laten we ook eerlijk zijn, er zit zoveel in dat we haast door de bomen het bos niet meer zien. En een enkeling wordt zo verblind door de mogelijkheden dat de plannen onuitvoerbaar ambitieus kunnen gaan worden. Azure kan heel veel, maar ons advies tijdens de bootcamps is (en was) altijd: start bij het begin, start overzichtelijk en boek snel resultaat!

Samen met Microsoft - Coole Azure bootcamp gericht op ISV’s en DevOps. 

Op 22 november willen we de bootcamp serie voor dit jaar afsluiten met een 'super bootcamp', Suzanne Daniëls (Microsoft) en Remco Brosky (Open Line) zullen samen alles uit de Azure kast halen en u meenemen in de (on)mogelijkheden en potentie van dit platform voor ISV's en DevOps. Zien is geloven, doen is ervaren! Elke organisatie heeft tal van uitdagingen, bewuste en onbewuste. Vaak trachten we met nieuwe technologieën, nieuwe oplossingen te vinden en te bedenken. Soms ook daar waar de oplossing zomaar zou kunnen zitten in bestaande diensten, werkzaamheden en processen. Welke (basis)processen kunnen we flexibiliseren, vereenvoudigen of optimaliseren? Welke rol Azure daarbij kan spelen en welke waarde Azure kan toevoegen? Dat komt aan bod in dit Super Bootcamp.

Wat komt er voorbij?

·         Wat is Azure (Remco)
·         Azure vs Azure Stack (Remco)
·         Containers op Azure  (Suzanne)
·         DevOps (Suzanne)
·         Case over DevOps met .NET en Open Source developers

Demo's
 
Azure DevOps
·         .NET Build -> Containers (Remco)
·         Release App Service (Remco)
·         Release AKS (Remco)
·         Bring you own tooling (Jenkins build) (Suzanne)
 
OpenShift
·         Demo (Suzan)
 
Hybrid options
·         Hybrid Connections (Remco / Suzanne)
·         Site2Site VPN Stack en Public (Remco)

Programma

  • 09:30-10:00 Inloop
  • 10:00-12:00 Azure bootcamp - deel 1
  • 12:00-12:45 Lunch
  • 12:45-14:45 Azure bootcamp - deel 2
  • 14:45-15:00 Afsluiting

Wil u zich inschrijven voor dit evenement?

Gebruik dan a.u.b. het volgende formulier:

Geplande evenementen.

Het komt voor dat van evenementen het programma nog niet bekend of definitief is. Meldt u aan voor event updates om op de hoogte te blijven van aanvullingen / wijzigingen en u ontvangt automatisch een bericht als er wijzigingen zijn.

Vertel aub wie je bent
Je contact gegevens

Gemerkte velden (*) zijn verplicht

De door u verstrekte gegevens kunnen worden gebruikt voor marketing- en/of research-activiteiten van Open Line en/ of de bij dit event betrokken business partner(s). Open Line kan uw gegevens aan deze business partner(s) voor dat doel verstrekken. Meer informatie treft u aan in onze Open Line Website Privacy Policy