Evenement
Cisco Cyber Security Expo
Wanneer
16 januari 2018
Tijden
van 11:00 - 17:30 uur
Locatie
DeFabrique
Wij zijn er! Over -273 dagen

Simplify security complexity. Keep business more secure. Make it more productive

Open Line is samen met Cisco aanwezig op het Cyber Security Event 2018.

Door middel van diverse keynote presentaties, verschillende thema break-outs & live demonstraties van Cisco Security oplossingen gaan wij u laten zien hoe uw netwerk minder complex kan zijn en daarbij meer beveiligd is dan ooit. Waardoor u zich bezig kunt houden met innovatie.
Met thema’s zoals GDPR, Ransomware, Cloud security, Incident Response, Breach Detection, maar ook The Network Intuitive, Umbrella & CloudLock willen wij u in één middag de mogelijkheid laten zien hoe uw organisatie klaar is voor de dreigingen van nu én de toekomst.
Bent u ook geïnteresseerd in een minder complex netwerk, dat klaar is voor de dreigingen van nu én de toekomst?

Inschrijven Cisco Cyber Security Event

Programma

  • 11:00-11:30 Ontvangst
  • 17:00-17:30 Afsluiting