Evenement
Het Limburgs ICT event 2017
Wanneer
21 maart 2017
Tijden
van 12:00 - 20:00 uur
Locatie
Buitenplaats Vaeshartelt, Weert 9, 6222 PG Maastri
Wij zijn er! Over -401 dagen

Het Limburgs ICT event 2017

Op 21 maart 2017 start officieel de lente van 2017. Tijd om de kou van ons af te schudden en te genieten van de warmere temperaturen, de mooie kleuren en de liefde die in de lucht hangt. En wat heeft dat te maken met digitale transformatie? Meer dan je zou verwachten.

Al vele jaren zijn we bezig met digitalisering. Meer computers, software voor zo’n beetje elk probleem of proces, telefoons die niet uit onze handen zijn te slaan, alles is verbonden en natuurlijk praten we over cloud, cloud en cloud. De weg naar het huidige digitale tijdperk was een hobbelige. Daar waar we in de jaren tachtig blij waren met een “Personal Computer”, zien we nu dat we zakelijk achterlopen op de vele mogelijkheden die geboden worden. Een wereld zonder ICT is nu ondenkbaar. Er zijn talloze oplossingen ontwikkeld en beschikbaar gekomen in de markt. Oplossingen die veelal binnen handbereik liggen, maar waar we ons wel bewust van moeten zijn. Niet zozeer over de individuele toepassing van een oplossing, maar over de vele combinaties die mogelijk zijn tussen ICT, bedrijven en personen. Anders denken, anders doen, zonder het bestaande succes los te laten. Hoe? Dat is voor veel bedrijven lastig. Maar als we de rust nemen, genieten van het zonnetje, de vele mogelijkheden als kleuren beschouwen, dan ontstaan er kleurcombinaties die het verschil gaan maken. Oftewel: welkom in de Digitale Lente!

Het centrale thema van Hét Limburgs ICT-event 2017 is de Digitale Tansformatie. Markt- en technologiepartijen die regionaal actief zijn, slaan wederom de handen ineen om u te inspireren en inzichten te geven in mogelijkheden, visies en best practices (op dat vlak). Wij nodigen u uit om u te laten inspireren voor de aanpak van uw digitale transformatie-vraagstukken. En uiteraard vindt Hét Limburgs ICT-event plaats in de inspirerende en tegelijk relaxte setting van Buitenplaats Vaeshartelt, met volop mogelijkheden tot netwerken.

Inschrijven: Klik hier voor gratis deelname via een event-partner

Programma

Raadpleeg de event website voor het complete en meest actuele programma
  • 13:00-13:10 Opening 'Digital Transformation' door Vivian Lataster
  • 13:10-13:50 Keynote Dr. Walid el Abed
  • 13:55-14:25 Breakout sessies
  • 14:25-14:45 Pauze met hapjes, cocktails en muziek
  • 14:50-15:30 Keynote 2
  • 16:05-16:25 Pauze met hapjes, cocktails en muziek
  • 16:30-17:00 Breakout sessies
  • 17:10-17:50 Keynote Eben Albertyn
  • 17:50-18:00 Sluiting door Vivian Lataster
  • 18:00-20:00 Dinner Party met cocktails, 'bites' en muziek

Locatie van het evenement