Evenement
DevOps: stabieler, flexibele, sneller en beter voorspelbaar dankzij RedHat OpenShift
Wanneer
30 maart 2017
Tijden
van 09:00 - 13:00 uur
Locatie
OpenLine, Amerikalaan 90 Maastricht Airport
Wij zijn er! Over -447 dagen Inschrijven verplicht

Applicatieontwikkeling stabieler, flexibeler, sneller en beter voorspelbaar met RedHat OpenShift

De wereld is in versnelling, de economie trekt aan en meer dan ooit zorgt technologie ervoor dat bedrijven klanten kunnen bedienen met innovatieve producten en diensten. De opkomst van Agile en DevOps bieden ongekende mogelijkheden voor applicatieontwikkeling.

De druk op ICT en in het bijzonder ontwikkelafdelingen en ontwikkelteams neemt toe. Functionaliteit die gisteren nog nieuw was vraagt morgen alweer om vernieuwing of aanpassing. Time-to-market wordt steeds belangrijker. Om het tempo te kunnen blijven volgen is het essentieel dat ontwikkelteams zich optimaal kunnen richten op hun kernproces: het bouwen van stabiele, goedwerkende oplossingen die naadloos aansluiten bij de klantbehoeften.  

Open Line heeft samen met RedHat, OpenShift als Platform-as-a-Service (PaaS) ingericht. Een stabiel platform voor elke fase van het ontwikkelproces is: ‘develop’, ‘build’, ‘deploy’ en manage. Met  het OpenShift bieden we een platform waarbij ontwikkelaars zich geen zorgen meer hoeven te maken over de onderliggende infrastructuur. Een direct bruikbare en stabiele omgeving voor élk ontwikkelteam.

OpenLine organiseert samen met RedHat, lunchsessies over DevOps en OpenShift. Gedurende deze sessie(s) zullen we u inzicht geven in de architectuur en laten zien hoe deze naadloos en veilig integreert met uw eigen architectuur. Ruud Zwanenburg, Solution Architect Middleware bij RedHat, zal u aan de hand van een ‘use case’ meenemen in de wereld van DevOps, Microservices, Containers maar ook ingaan op Continuous Integration / Delivery. Daarnaast is er alle ruimte voor interactie en gelegenheid tot netwerken.

Programma

  • 09:00-09:30 Ontvangst en registratie
  • 09:30-10:30 Deel 1, door Ruud Zwanenburg
  • 10:30-10:45 Pauze
  • 10:45-12:00 Deel 2, door Ruud Zwanenburg
  • 12:00-13:00 Lunch

Locatie van het evenement

Wil u zich inschrijven voor dit evenement?

Gebruik dan a.u.b. het volgende formulier:

Geplande evenementen.

Het komt voor dat van evenementen het programma nog niet bekend of definitief is. Meldt u aan voor event updates om op de hoogte te blijven van aanvullingen / wijzigingen en u ontvangt automatisch een bericht als er wijzigingen zijn.

Vertel aub wie u bent
Uw contact gegevens

Gemerkte velden (*) zijn verplicht